Open Nav

AFAS en Yuki koppeling

Koppel je urenregistratie met AFAS of Yuki

Vorige maand vertelden we al over de aanstaande koppelingen met AFAS en Yuki en inmiddels staan beide ook live! Je kunt deze eenvoudig aanzetten in ons App Center. Gratis en voor niets! ūüėČ Lees hieronder meer over de koppelingen.

AFAS

Om ruimte te krijgen voor creativiteit en innovatie moet de basis van je organisatie goed zijn. Daar helpt AFAS Software jou bij. Dat doen ze door jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen met hun ERP-software. Concreet betekent dat voor jou: minder administratief werk en verzekerd van kwaliteit.

AFAS Online is het cloudplatform van AFAS waarin de software wordt aangeboden. Het cloudplatform zorgt ervoor dat de software snel en stabiel bereikbaar is, altijd up-to-date wordt gehouden en de back-ups geregeld zijn. AFAS investeert continu in de hardware van het platform zodat jij altijd met de modernste technologie werkt. Dankzij AFAS Online hoef jij je niet bezig te houden met de installatie, updates, back-ups en veiligheid van je server. Dat doet AFAS voor je.

Door de koppeling kun je met TimeChimp eenvoudig je uren, uitgaven en ritten registreren en deze exporteren naar AFAS. Je hebt daarnaast realtime overzicht in de gemaakte uren en kunt met meerdere medewerkers aan een project werken. De projectmanager heeft direct inzicht in het aantal uur dat er geboekt is op een project. Daarnaast beschikt TimeChimp over een handige exportfunctie van je uren naar Excel of PDF. Via de iOS en Android App heb je ook onderweg altijd toegang tot je gegevens, ook zonder internetverbinding.

AFAS

Yuki

Met TimeChimp kun je eenvoudig je uren, uitgaven en ritten registreren en deze exporteren naar Yuki. Daarnaast heb je realtime overzicht in de geboekte uren en kun je met meerdere medewerkers aan een project werken. De projectmanager heeft direct inzicht in het aantal uur dat er geboekt is op een project. Via de handige exportfunctie in TimeChimp kun je ook eenvoudig je uren exporteren naar Excel of PDF. Verder heb je via de iOS en Android App altijd toegang tot je gegevens, dus ook onderweg.

Yuki is een boekhoudplatform waarmee je slim boekhoudt, de ondernemer effectief begeleidt en (bijna) alle papieren rompslomp kwijt bent. Via het Yuki platform communiceer je met de klant en met collega’s. Yuki verwerkt automatisch administraties, doet controles- en btw-aangiftes en monitort de klanttevredenheid en de productiviteit. Hoe dit kan? Door alles in hetzelfde platform met elkaar te verbinden.

De koppeling met TimeChimp zorgt er o.a. voor dat je eenvoudig geregistreerde uren kunt factureren in Yuki en klanten worden gesynchroniseerd. Een groot voordeel voor accountants, die nog veel op basis van uren factureren. Deze facturen worden weer automatisch ge√Įmporteerd in Yuki.

Yuki

Op de hoogte blijven

Wil je trouwens op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, zoals nieuwe functionaliteiten? Dan is het handig om ons te volgen op LinkedIn en/of Facebook. ?

https://www.timechimp.com/blogpost/afas-en-yuki-koppeling

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start