Open Nav

Contracten en overuren voor medewerkers

Voeg meerdere contracten toe en krijg een beter overzicht in de overuren

Vorige week hebben we de verbeteringen live gezet voor het verlof van medewerkers en deze week staat het nieuwe gedeelte live voor de contracten en overuren.

Meerdere contracten voor een medewerker
Voorheen was het erg lastig om bij te houden wanneer een medewerker overging naar een nieuw contract met daarin meer of minder uren per week. We hebben hier veel vragen over gehad en aan de hand van deze feedback dit totaal vernieuwd. Sinds vandaag is het nu mogelijk om een contract af te sluiten met een einddatum en daaraan sluitend een nieuw contract te laten beginnen met een ander aantal werkuren per week. Bij het berekenen van alle overuren wordt er nu rekening gehouden met de verschillende contracten, zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt.

Contracten & overuren medewerkers

Overuren uitbetalen
Ook is het met deze nieuwe release mogelijk om overuren te laten uitbetalen en deze uitbetaling te registreren in TimeChimp zodat deze worden gecompenseerd in de berekening van de overuren. Dit werkt hetzelfde bij het uitbetalen van verlof wat vorige week gereleased is.

Contracten & overuren medewerkers

Inzicht overuren medewerker
Sinds deze week heeft de medewerker (en beheerder natuurlijk ook) een veel beter overzicht in welke week de overuren zijn gemaakt en uiteraard ook hoeveel.

Contracten & overuren medewerkers

https://www.timechimp.com/blogpost/contracten-en-overuren-medewerkers

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start