Open Nav

Desktop app beta versie ready for take off!

Registreren zonder browser open

Via onze feedback-pagina krijgen we veel verzoeken door voor nieuwe functionaliteiten. Een van de feedback items waarop het meest gestemd is, is de desktop app. Kort gezegd een applicatie waarmee je ook tijd kunt registreren zonder dat je een browser open hebt staan. Dus hebben we de mouwen opgestroopt en zijn we daar mee aan de slag gegaan. En met succes! We hebben inmiddels de bèta versie afgerond en onze testgroep gaat deze week beginnen met testen.

Desktop app beta testing

Voor de bèta test van onze desktop app hebben we een groep van 30 gebruikers die een maand lang de applicatie gaan testen. Ze zullen de desktop app volledig doorlichten en hun bevindingen met ons delen. Staat er iets niet op zijn plek, mist er iets, zitten er bugs in, etc. Op basis van die feedback gaan we opnieuw aan de slag en de applicatie verder doorontwikkelen. De verwachting is dat we in Q3 de definitieve versie van de desktop app live kunnen zetten voor al onze gebruikers. Dat is uiteraard afhankelijk van de feedback die we doorkrijgen van onze testgroep.

Grote voordeel van een desktop app is natuurlijk dat je jouw uren ook kunt registreren zonder dat je een browser hoeft te openen. De applicatie is altijd ‘present’ op je desktop. Op die manier proberen we het registreren nóg een stukje makkelijker te maken voor onze gebruikers. Dat is het grote doel dat we altijd voor ogen hebben.

Feedback

Heb je ook een goed idee voor een nieuwe functionaliteit die je graag met ons en de community wilt delen? Ga dan naar onze  feedback-pagina en laat jouw idee achter. Op die manier kunnen andere gebruikers er op stemmen en wie weet schrijven we volgende keer een blog over jouw idee!

https://www.timechimp.com/blogpost/desktop-app-beta-versie-ready-for-take-off

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start