Open Nav

Desktop app gelanceerd!

Download nu onze desktop app en registreer zonder browser

Hoera! Onze desktop app staat live! In een eerder blog schreven we al over de release van de bèta versie van onze desktop app. Maar inmiddels staat onze 1.0 versie van de desktop app live en is deze door een ieder te downloaden. Kies je besturingsprogramma en download direct:

Het verzoek voor de desktop app kregen we binnen via onze feedback-pagina en nadat er veelvuldig op gestemd werd zijn we hier mee aan de slag gegaan. Begin juni lanceerde we de bèta versie en deze is een maand lang getest door onze testgroep van zo’n 30 gebruikers. Zij hebben de desktop app volledig doorgelicht en op z’n kop gehouden om te kijken of alles logisch werkt, er bugs in zitten, etc. Daar kwam veel respons uit waarvoor we zeer dankbaar zijn natuurlijk. We hebben alle feedback verzameld en verwerkt en na de tweede test kwamen er nog maar een paar opmerkingen terug. Ook deze hebben we verwerkt en inmiddels staat de 1.0 versie dus live. Ga deze vooral uitproberen en vertel ons wat je er van vindt!

In eerste instantie hebben we er voor gekozen om via de desktop app alleen te kunnen registreren en de timer te starten. Dit was namelijk de voornaamste wens van onze gebruikers. Uiteindelijk willen we de desktop app verder doorontwikkelen en er meer functionaliteiten aan toevoegen zodat deze steeds meer in lijn komt met onze online versie. Alle registraties die je doet zijn realtime terug te zien in de browser versie en mobiele app.

Desktop App

MAC

Werk je op een MacOS besturingssysteem, dan kun je tegen het volgende aan lopen:

Bij het installeren van de desktop app krijg je een waarschuwing en je kunt het programma niet openen. Oorzaak: alle apps die niet uit de App Store van Apple komen zijn volgens Apple per definitie onbetrouwbaar. Better safe than sorry, fair enough. Je moet ons eerst als software ontwikkelaar ‘vertrouwen’ vóórdat je de TimeChimp desktop app op je Mac kunt openen.

Dit ‘vertrouwen’ doe je als volgt:
1. Ga naar Systeemvoorkeuren.
2. Ga naar Beveiliging en Privacy.
3. Zorg dat de onderste instellingen zoals het onderstaande voorbeeld ingesteld staan. (Het kan zijn dat je eerst het slotje dient te unlocken voordat je aanpassingen kunt maken in dit scherm.)

Nu kun je de TimeChimp desktop app in gebruik nemen. Mocht het toch niet lukken, kan je ons altijd even een chatbericht sturen in je TimeChimp desktop omgeving rechtsonder op de pagina.

Installatie desktop app MacOS

Installatie desktop app MacOS

Feedback

Heb je ook een goed idee voor een nieuwe functionaliteit die je graag met ons en de community wilt delen? Ga dan naar onze feedback-pagina en laat jouw idee achter. Op die manier kunnen andere gebruikers er op stemmen en wie weet schrijven we volgende keer een blog over jouw idee!

https://www.timechimp.com/blogpost/desktop-app-gelanceerd

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start