Open Nav

New arrival: Customer Service Manager Jasmine

We hebben weer een nieuwe TimeChimper voor je in de aanbieding. Dit keer is het Jasmine die zich even voorstelt aan het grote publiek. Ze gaat aan de slag als Customer Service Manager en gaat er voor zorgen dat ons klantcontact nog een stukje beter wordt. Daarnaast gaat ze de interne processen binnen het bedrijf optimaliseren, zodat we onze klanten optimaal kunnen bedienen. Zet ‘m op Jasmine!

Even voorstellen

1 mei ben ik vol enthousiasme begonnen bij TimeChimp. Tijdens mijn gesprekken met TimeChimp werd mij een ding duidelijk: dit is een bedrijf met visie en gaat daar ook vol voor. Het enthousiasme werkte aanstekelijk en voor ik het door had, was ik ook TimeChimper. TimeChimp maakt momenteel grote stappen en wij willen jullie dezelfde support blijven bieden als toen we nog maar tien klanten hadden. Hier ga ik mijn uiterste best voor doen, maar ook om de service nog beter te maken. Mij kom je dus o.a. tegen in onze chat en via de telefoon waar ik je graag verder help met al je vragen, verzoeken of gewoon een gezellig babbeltje! Uiteraard blijft het vertrouwde team ook beschikbaar op de chat, want feeling met onze klanten houden vinden wij belangrijk.

Who’s Jasmine

Maar wie zit er dan aan de andere kant van de lijn en wat interesseert me zoal buiten TimeChimp? Wanneer ik niet aan het werk ben, is mijn gezin het allerbelangrijkste. Ik vind het heerlijk om in de weekenden uitgebreid te koken en sta dan ook gemakkelijk twee uur in de keuken. Net zoals m’n collega’s ben ook ik gek op reizen. Ik ga met net zoveel enthousiasme een nieuwe stad ontdekken als dat ik met een rugzak de natuur in ga.

Ook deel uitmaken van ons fantastische team? Check dan snel onze vacatures!

https://www.timechimp.com/blogpost/even-voorstellen-jasmine

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start