Open Nav

Aflevering factuur & offerte beter inzichtelijk

Zie nu in één oogopslag of je factuur afgeleverd en zelfs geopend is door de klant!

We hebben weer een nieuwe feature toegevoegd die het makkelijker maakt voor jou om in de gaten te houden of je klanten die belangrijke offerte of factuur wel ontvangen hebben. Voortaan niet meer gissen of nabellen, je kunt dit direct in TimeChimp terugzien.

Aflevering facturen en offertes

Vanaf heden kun je in TimeChimp direct zien of je factuur of offerte is ontvangen door de klant. Je kunt zelfs zien of deze geopend is door de klant! Hierdoor heb je het gehele traject van het versturen van de eerste offerte tot aan het verzenden van de laatste factuur inzichtelijk in TimeChimp. Op die manier kun je veel beter een vinger aan de pols houden wat betreft de gehele workflow van een project en het offreren en de facturatie in het bijzonder.

Je ziet de historie van aflevering terug wanneer je een factuur opent. Aan de rechterzijde kun je inzien wat de geschiedenis is van de betreffende factuur of offerte.

Email aflevering facturen & offertes

Lay-out facturen en offertes

We bieden ook verschillende manier aan om de lay-out van je offerte of factuur te personaliseren. Je kunt hiervoor onze eigen customizer gebruiken of gebruik maken van bepaalde CSS om je lay-out vorm te geven.

Maak je nog geen gebruik van de offerte- en/of factuurmodule in TimeChimp? Dan kun je deze eenvoudig activeren via Instellingen -> App Center. Hiervoor is het Business of Enterprise abonnement nodig.

https://www.timechimp.com/blogpost/factuur-offerte-aflevering

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start