Open Nav

New feature! Voeg nu een iDEAL link toe aan je factuur

Laat je factuur online betalen. Simpel en snel!

We hebben deze week weer een nieuwe functionaliteit toegevoegd en wat voor een! Op veler verzoek kun je nu een iDEAL link toevoegen aan de facturen die via TimeChimp opmaakt en verstuurd. Op die manier bied je jouw klant niet alleen meer gemak, maar krijg je ook sneller betaald. Win-win dus!

 iDEAL link toevoegen aan je factuur

Om een iDEAL link toe te kunnen voegen aan je facturen in TimeChimp heb je een Mollie account nodig. Deze kun je gratis aanmaken, je betaalt alleen voor geslaagde transacties. Dus geen minimumkosten, geen vaste contracten en geen verborgen kosten.

Wanneer je een Mollie account hebt aangemaakt of al hebt, hoef je alleen de Mollie app bij ons te activeren en dan kun je van start. In onze Kennisbank leggen we alle stappen precies uit.

Factuur

 

Krijg sneller betaald

Door het toevoegen van een iDEAL link aan je factuur bied je jouw klant de mogelijkheid om deze direct te voldoen. Zo maak je het jouw klant dus eenvoudiger om te betalen. Leuke bijkomstigheid is natuurlijk dat die eenvoud er ook voor zorgt dat klanten sneller hun factuur (kunnen) betalen. En op die manier heb jij sneller je geld binnen en verbeter je dus je cashflow.

What’s next?

De komende tijd gaan we onder andere aan onderstaande zaken werken.

 • Externe Toeslagen
  Wil je de extra uren die worden gemaakt buiten de reguliere werktijden kunnen doorberekenen aan de klant? Dat kan binnenkort met TimeChimp.
 • Teammanager
  Binnen TimeChimp kan een medewerker door een Beheerder aangewezen worden als teammanager. Deze teammanager kan vervolgens uren goedkeuren van de medewerkers die zijn toegewezen aan zijn/haar team. Dit is geen specifieke rol zoals Gebruiker, Projectmanager, Beheerder, maar is in eerste instantie vooral bedoelt voor het goedkeuren van uren.
 • Nmbrs® koppeling uitbreiding
  Steeds meer klanten maak gebruik van onze koppeling met Nmbrs®. Daarom gaan we deze koppeling verder uitbreiden om jouw werk nog eenvoudiger te maken. Lees in onze volgende update meer hierover.

What’s up?

Benieuwd naar vorige updates? Lees hier meer over o.a. Dienstverbanden en interne Toeslagen. Daarnaast kun je jouw feedback altijd achterlaten op ons feedback portaal. Of je kunt hier stemmen op feedback van anderen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, zoals nieuwe functionaliteiten? Dan is het handig om ons te volgen op LinkedIn en/of Facebook. 😉

Tip: leeg regelmatig de cookies/cache van je browser. Op die manier werkt TimeChimp optimaal.

https://www.timechimp.com/blogpost/ideal-link-factuur

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
 • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
 • Geen betalingsgegevens nodig
 • Beslis zelf wanneer je start