Open Nav

Koppeling met Nmbrs®

Maak je HR & Payroll eenvoudiger met TimeChimp en Nmbrs®

We blijven lekker doorontwikkelen op onze koppelingen. Dit keer geen CRM-tool maar onze eerste koppeling met een salarispakket en wel Nmbrs®! Maak het leven van je medewerkers nog een stukje eenvoudiger doordat ze o.a. slechts in één systeem hun uren hoeven in te vullen.

Wat is Nmbrs®?

Nmbrs® is een internationaal HR & Payroll platform dat ondersteuning biedt bij alle bijbehorende processen. Ze geven de mogelijkheid om een compleet digitaal dossier op te bouwen in een beveiligde omgeving die 24/7 online beschikbaar is. Nmbrs® ondersteunt bij de dagelijkse HR taken, zodat jij je kan focussen op wat écht belangrijk is: het optimaal inzetten van je bestaande en nieuwe werknemers. Je kunt met Nmbrs® jouw medewerkers meer bij de organisatie betrekken en ze altijd en overal toegang geven tot belangrijke HR informatie. Zoals bijvoorbeeld hun loonstrook of vakantiedagen.

Koppeling Nmbrs en TimeChimp

In het kort biedt Nmbrs® de volgende functionaliteiten aan:

  • Digitaal dossier
  • Employee Self Service (ESS)
  • Standaard integraties
  • E-mail integratie
  • Run checker
  • HR cases & workflows

Wil je meer weten over de werking van Nmbrs®? Volg dan hier hun product tour.

Koppeling met TimeChimp

Door TimeChimp te koppelen aan Nmbrs® betrek je alle gebruikers bij de volledige flow van urenadministratie met een minimale inspanning. Door beide systemen aan elkaar te koppelen zorg je bijvoorbeeld voor dat medewerkers slechts op één plek hun uren hoeven te registreren. Dit scheelt niet alleen tijd, maar verkleint ook de kans op fouten. Via onze handige Goedkeuren module kun je een extra check toevoegen of de geregistreerde uren wel kloppen. Op die manier kun je medewerkers direct laten weten of bepaalde uren niet kloppen en voorkom je discussie achteraf. Jij blij, zij blij, iedereen blij!

Probeer TimeChimp en de koppeling met Nmbrs® 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend uit!

 

https://www.timechimp.com/blogpost/koppeling-met-nmbrs

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start