Open Nav

Koppeling met PerfectView CRM

TimeChimp en PerfectView CRM maken samen je werk eenvoudiger

We hebben wederom goed nieuws en ook dit keer gaat het om een nieuwe koppeling met een CRM pakket. Je kunt nu namelijk klanten synchroniseren via onze integratie met PerfectView CRM. Zo creëer je de perfecte workflow voor je bedrijf.

Wat is PerfectView CRM?

CRM staat voor Customer Relationship Management, oftewel het onderhouden van je relatiebestand. Een goed CRM systeem zorgt ervoor dat je elk soort relatie kan ‘managen’ en wordt zodoende ook onderdeel van je bedrijfsstrategie. PerfectView is zo’n CRM pakket en biedt veel voordelen voor ondernemers. Zo zijn ze bijvoorbeeld een Nederlandse organisatie. Dat betekent dat je data veilig is opgeslagen op Nederlands grondgebied en ze een Nederlandse helpdesk hebben. Daarnaast zorgt PerfectView ervoor dat iedereen binnen je bedrijf altijd met dezelfde info werkt. En misschien belangrijker nog, de meest recente informatie. Niets is zo vervelend voor een (potentiële) klant als hij hetzelfde verhaal meerdere keren moet vertellen en hij het gevoel heeft dat een bedrijf uit aparte afdelingen bestaat die niets van elkaar af lijken te weten.

Uiteindelijk is het doel van PerfectView CRM Online om een duurzame bijdrage te leveren aan het succes van hun klanten.

Alles-in-een pakket

Wanneer je een abonnement neemt bij PerfectView krijg je standaard de beschikking tot alle features. Welke dat zijn zie je in de afbeelding hieronder.

PerfectView features

PerfectView werkt niet met modules en er zijn geen verborgen kosten. Je betaalt een vaste prijs per gebruiker en daar zit alles bij in: alle features, support, dataopslag, back-ups, onderhoud en updates. Testen kan gedurende twee weken geheel vrijblijvend en gratis.

TimeChimp en PerfectView

Door TimeChimp te koppelen aan PerfectView CRM creëer je de perfecte workflow: Lead -> Offerte -> Klant -> Urenregistratie -> Facturatie. Door beide systemen aan elkaar te koppelen krijg je optimaal inzicht in je klanten en daarmee ook meer grip op je organisatie. Door de urenregistratie van TimeChimp weet je niet alleen welke werkzaamheden voor een klant zijn uitgevoerd, maar heb je ook de uren van alle werknemers altijd overzichtelijk bij elkaar. Daarnaast kun je jouw klant ook meer betrekken bij projecten via ons handige Klantenportaal. Op die manier betrek je jouw klant nog meer bij het project en zorg je voor meer transparantie wat de klantrelatie uiteindelijk versterkt.

Probeer TimeChimp en de koppeling met PerfectView 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend uit!

 

https://www.timechimp.com/blogpost/koppeling-met-perfectview-crm

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start