Open Nav

Koppeling met Pipedrive CRM

Zorg voor het ideale salestraject met TimeChimp en Pipedrive

Ook dit keer kunnen we een mooie integratie met een CRM tool aankondigen. En dit keer gaat het om Pipedrive, een CRM tool die zich voornamelijk richt op de verkoopprocessen binnen een bedrijf. Door deze koppeling kun je jouw (potentiële) klanten nog beter servicen.

Wat is Pipedrive CRM?

Ben je op zoek naar een klantenrelatiebeheer (CRM) tool die je helpt om verkoopprocessen te visualiseren en ervoor zorgt dat je meer gedaan krijgt? Dan is Pipedrive de tool voor jou. Pipedrive is ontwikkeld met de gedachte dat je bij verkoop alleen controle hebt over wat je zelf doet, en niet over de resultaten. Mede daarom staan in Pipedrive ‘acties’ centraal, alles draait om het plannen, uitvoeren en opvolgen van activiteiten.

Zorg voor het perfecte verkooptraject

Het draait erom dat je kunt handelen op een manier waarmee je deals verzilvert. Een aantal belangrijke functionaliteiten die je helpen bij het verkoopproces zijn:

  • Pijplijnbeheer waardoor (visueel) duidelijk is welke acties er genomen moeten worden
  • E-mailintegratie waardoor alle communicatie op één plaats te vinden is
  • Activiteiten en doelen die je helpen niks te vergeten
  • Omzetrapporten die laten zien waar je je kunt verbeteren
  • Omzetprognose om voorspellingen te kunnen doen
  • Mobiele apps om overal te kunnen werken

Benieuwd wat Pipedrive voor jou kan betekenen? Bekijk dan de onderstaande video van 60 seconden.

TimeChimp en Pipedrive

Door TimeChimp te koppelen aan Pipedrive zorg je voor het ideale verkooptraject. Vanaf het moment dat iemand binnenkomt als lead tot aan het moment dat je de uiteindelijke klant een factuur stuurt. En alles daar tussenin. De koppeling zorgt ervoor dat je minder handelingen hoeft uit te voeren, bijvoorbeeld doordat je klantgegevens maar één keer hoeft in te voeren. Deze worden vervolgens automatisch gesynchroniseerd tussen beide systemen. Doordat iedereen altijd dezelfde data tot z’n beschikking heeft vanuit beide tools, worden er minder fouten gemaakt en zijn alle medewerkers altijd op de hoogte van welke acties er uitgevoerd moeten worden en wat de status is van een bepaalde lead/klant.

De integratie geeft je meer inzicht in je klanten en daarmee ook meer grip op je organisatie. Uiteindelijk zorgt dat voor blije gezichten bij zowel je klanten én medewerkers. Om je klanten nog beter van dienst te zijn kun je ook gebruikmaken van ons handige Klantenportaal. Op die manier kun je de klant online toegang geven tot bepaalde zaken, zoals bijvoorbeeld offertes of de voortgang van een project.

Probeer TimeChimp en de koppeling met Pipedrive CRM 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend uit!

 

https://www.timechimp.com/blogpost/koppeling-met-pipedrive-crm

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start