Open Nav

Maak een betere urenspecificatie

Gebruik de filters om de data te weergeven die jij nodig hebt

Als je zzp’er bent is het belangrijk dat je goed je urenspecificaties bijhoudt. Het kan namelijke grote financiële voordelen opleveren en mocht je je moeten verantwoorden dan is het zeer belangrijk dat je dit goed op orde hebt.

Denk alleen al aan het belastingvoordeel. Wanneer je voldoet aan het urencriterium heb je o.a. recht op startersafstrek, zelfstandigenaftrek, MKB-winstvrijstelling, startersafstrek bij arbeidsongeschiktheid en meewerkaftrek. Daarnaast kan je opdrachtgever ook vragen om een specificatie en dan is het belangrijk dat hier voldoende informatie opstaat en je deze zonder veel moeite kunt aanmaken.

Bij TimeChimp zijn we continu bezig om jouw urenspecificatie te verbeteren. Je kunt nu zelfs aangeven welke kolommen je wel en niet wilt zien. Met de handige filters kan je een specifieke periode kiezen en o.a. aangeven welke klanten, projecten en gebruikers je terug wilt zien in je rapport. Het overzicht kan je daarna exporteren naar PDF om bijvoorbeeld samen met je factuur naar de opdrachtgever te sturen. Of kopieer of exporteer deze naar Excel, zodat je hier handige berekeningen op los kunt laten.

Veel succes met het aanmaken van je urenspecificaties! Mocht je TimeChimp nog niet gebruiken? Maak dan snel een gratis account aan!

Urenspecificatie Timechimp

https://www.timechimp.com/blogpost/maak-een-betere-urenspecificatie

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start