Open Nav

Nieuwe feature: notificaties ontvangen

Stel zelf notificaties in en blijf op de hoogte

Sinds vandaag hebben we een gloednieuwe feature, namelijk het kunnen instellen en ontvangen van notificaties. Zo hoef je zelf niet al je zaken te checken en in de gaten te houden, maar doen wij dat voor je.

Budgetnotificatie voor projectmanagers
Werk je aan een project waar je budgetten voor hebt ingesteld? Dan is het mogelijk om een notificatie te ontvangen op het moment dat je meer dan een bepaald percentage van je budget hebt uitgegeven (zelf instelbaar). Zo geef je niet zomaar teveel geld uit, maar weet je op het juiste moment hoeveel je nog te besteden hebt. Alle projectmanagers van een bepaald project kunnen dit ontvangen en inzien.

Uren-notificatie voor gebruikers
Ook voor gebruikers hebben we notificaties ontwikkeld. Zo kun je elke maandagochtend een melding krijgen op het moment dat je je uren van de week ervoor nog niet hebt ingevuld. Ook is het mogelijk om een notificatie te ontvangen als je nog niet voldaan hebt aan je contracturen in die week. De beheerder heeft de mogelijkheid om deze notificaties in te stellen. Zo blijft je urenadministratie altijd op orde en hoef je geen weken of maanden terug in de tijd. Simpel & efficiënt.

Zijn er notificaties die je mist, maar die je wel graag zou willen? Laat het ons dan weten!

https://www.timechimp.com/blogpost/nieuwe-feature-notificaties-ontvangen

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start