Open Nav

Power BI

Ga direct van start met ons eigen dashboard

We bieden als TimeChimp een koppeling met Power BI aan. Hierdoor kun je uitgebreide rapportages opmaken in Power BI met data vanuit TimeChimp, zonder zelf te hoeven exporteren/importeren. Daarnaast kun je ook data van andere tools in Power BI importeren waardoor je een totaaloverzicht van je organisatie kunt creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Om er voor te zorgen dat je snel van start kunt, zonder zelf eerst dashboards te moeten bouwen, hebben we alvast 4 dashboards opgezet voor je. Dit zijn transparante rapportages over de gehele organisatie heen. Dit houdt in dat je direct inzicht hebt in de resultaten die betrekking hebben op jouw organisatie.

De rapportages geven inzicht in managementinformatie, urenregistratie, projectmanagement en een medewerkersoverzicht. Je moet hierbij denken aan belangrijke cijfers over omzet, gemiddeld ziekteverzuim percentage, percentage facturabele uren, gemiddeld uurtarief, trend in uren, top 10 projecten, etc. Daarnaast heb je de vrijheid om zelf aan de slag te gaan en de dashboards aan te passen of nieuwe te maken.

De voordelen op een rij:

  • Data rechtstreeks in Power BI vanuit TimeChimp
  • Direct van start met 4 verschillende dashboards
  • Mogelijkheid om zelf dashboards te maken
  • Direct inzicht in de belangrijkste resultaten
  • Data gedreven beslissingen nemen

Als je aan de slag wil met Microsoft Power BI kun je hier meer informatie vinden in onze Kennisbank. Hier kun je ook het template downloaden met daarin de 4 dashboards. Hieronder zie je hoe deze dashboards eruit kunnen komen te zien.

Management dashboard

Power BI Management Dashboard

Urenoverzicht

Power BI Urenoverzicht

Medewerker dashboard

Power BI Medewerker Dashboard

Power BI is te gebruiken met het Enterprise abonnement. Heb je vragen over Power BI? Neem dan contact met ons op via de chat of info@timechimp.com.

https://www.timechimp.com/blogpost/power-bi

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start