Open Nav

Timechimp lanceert nieuwe koppeling met Twinfield

Exporteer al je geboekte uren en uitgaven in TimeChimp naar Twinfield

Veel gebruikers van TimeChimp gebruiken voor hun boekhouding de oplossing van Twinfield. Voor degenen die Twinfield niet kennen: Twinfield is de eerste en grootste online boekhoudsoftware in Nederland en een van de grootste in Europa. We kregen regelmatig de vraag van onze gebruikers of er een koppeling gemaakt kon worden. Vanaf heden is deze koppeling beschikbaar in de App-store van TimeChimp.

Al je geregistreerde uren kun je eenvoudig inlezen in Twinfield voor facturatie. Na het inlezen wordt er direct een conceptfactuur aangemaakt. Ook is het mogelijk om al je klanten vanuit Twinfield te importeren naar TimeChimp, zodat je deze niet dubbel hoeft in te voeren.

Wil je de koppeling uitproberen? Log dan in op TimeChimp en ga naar de App-store (beheer). Zodra je deze hebt geactiveerd moet je eenmalig even je inloggegevens ingegeven op de pagina van Twinfield en daarna kun je meteen aan slag!

Mis je functionaliteiten in deze koppeling met Twinfield? Laat het ons vooral weten! De koppeling is de aankomende 2 maanden als bèta (proefversie) gratis beschikbaar.

Koppeling Twinfield

Koppeling Twinfield

Koppeling Twinfield

Koppeling Twinfield

 

https://www.timechimp.com/blogpost/timechimp-lanceert-nieuwe-koppeling-twinfield

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start