Open Nav

Uitbreiding projectenmodule met milestones

Je projecten nog inzichtelijker maken

De projectenmodule heeft weer nieuwe mogelijkheden die het bijhouden en inzichtelijk maken van projecten nog eenvoudiger maken.

Milestones

Een van de nieuwe mogelijkheden is het toevoegen van milestones. Door het toevoegen van milestones kun je altijd direct zien in welke fase van het proces het project zich momenteel bevindt, wat er nog gedaan moet worden en welke fase juist al is afgerond. Ook is het mogelijk om activiteiten aan de verschillende milestones te koppelen, zodat je per milestone kunt zien hoeveel uren erop geboekt zijn.

Naast de milestones is het in de projectenmodule mogelijk om notities en bijlagen toe te voegen, als extra functionaliteiten voor eenvoudig projectmanagement op alle vlakken. Daarnaast kan een projectmanager op een detailpagina zien hoeveel uren een bepaalde medewerker per activiteit besteed heeft. Het aantal geboekte uren kan hij ook per activiteit inzien.

Vooruitblik

Uiteraard blijven we ons richten op uitbreidingen en nieuwe mogelijkheden. De komende periode houden we ons bezig met een update die ervoor gaat zorgen dat de ritten die op een project geboekt zijn, inzichtelijk worden.

https://www.timechimp.com/blogpost/uitbreiding-projectenmodule-met-milestones

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start