Open Nav

TimeChimp: de 10.000 uur theorie

Oefening baart kunst

De 10.000 uur-regel is afkomstig van de Amerikaans psycholoog K. Anders Ericsson. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat toppers in hun vakgebied veel ervaring hebben. Oefening baart kunst. De Amerikaanse bestseller-auteur Malcom Gladwell heeft in zijn nieuwe boek Uitblinkers de uren-regel afgestoft. Al voegt hij er wel aan toe dat carrières niet alleen afhankelijk zijn van hard werken, maar ook van toevalligheden en geluk.

Wat heeft deze theorie met TimeChimp te maken?

De gebruikers van TimeChimp hebben de afgelopen periode al meer dan 10.000 uren geregistreerd. Dit betekent een mijlpaal in het bestaan van TimeChimp. Deze geregistreerde uren heeft TimeChimp heel veel kennis op dit vakgebied gegeven en TimeChimp in staat gesteld de release van 1.0 naar de wensen van de gebruiker te perfectioneren.

TimeChimp bedankt alle gebruikers van het eerste uur voor alle support, feedback en vertrouwen tijdens de afgelopen maanden. Deze 10.000 uur bewijst dat TimeChimp hard op weg is om een solide en betrouwbare partner voor de uren en uitgaven registreren wordt.

Nog geen gebruiker van TimeChimp? Bekijk nu de mogelijkheden op de website en probeer TimeChimp de eerste 14 dagen gratis.

https://www.timechimp.com/blogpost/uren-en-uitgaven-registreren-10-000-uur

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start