Open Nav

Vakantie van je vakantie

Manage je tijd beter door overzicht te creëren

Helemaal volgens de laatste trend ben je op ‘staycation’ geweest. De pracht en praal van het Nederlandse landschap staat weer op je netvlies gebrand en – je durft het bijna niet te zeggen – je voelt je weer een beetje ontspannen. Uiteraard begin je weer met werken wanneer een hittegolf het land teistert en kijk je reikhalzend uit naar de verkoeling van je werkomgeving.

Wanneer je op je werk komt is het leuk om je collega’s weer te zien, de (toch niet zo) lekkere koffie in te schenken en heb je zin om die laptop weer eens open te klappen. Uiteraard staat je mailbox vol en ben je verwoed op zoek naar pogingen om weer op de hoogte te raken van alles wat er speelt zónder dat je de lengte van je vakantie daar weer voor nodig hebt om dat te bereiken. Na een paar van deze dagen voelt het alweer aan alsof je vakantie nodig hebt van het “schade inhalen” van je vakantie.

Misschien heb je op je staycation wel het boek ‘De 4-urige werkweek’ gelezen en dacht je na je vakantie jouw werkweek toch even lekker helemaal anders te gaan doen. Misschien hoop je nu ook dat we hier zeggen: dat kan! Die 4 uur kunnen we er niet van maken voor je, maar we kunnen je wel helpen om van dat ‘ik-loop-achter-de-feiten-aan-gevoel’ af te komen.

Manage je tijd beter door overzicht te creëren

Hoe dan? Tijd kun je alleen maar managen als je weet waar je tijd aan besteedt. Heel simpel: dat kan op alle mogelijk manieren in TimeChimp. Overzicht is óók een belangrijke factor voor het hebben van controle. Ook hier: dat kan op alle mogelijke manieren in TimeChimp. De project- & planningsmodule geeft je direct inzicht in de status van (lopende) projecten. De overzichtsmodule laat zien waar je werknemers mee bezig zijn of zijn geweest (of waarmee niet: filter vooral op activiteiten). In de teams module zie je o.a terug hoeveel verlof en overuren er nog openstaan van alle medewerkers en in de financiële module zie je dat die ene wanbetaler eindelijk het geld heeft overgemaakt.

De tips van de dag zijn:

  • Werk op projectbasis zodat je werkelijke voortgang kunt meten (en altijd snel op de hoogte bent). Let op; ook doelstellingen en initiatieven kun je goed als project inrichten!
  • Ken labels toe aan je registraties, zodat je nog makkelijker en specifieker kunt filteren om zo een nóg beter overzicht krijgt.
  • Volg het webinar van TimeChimp om in een half uur onze tool te leren kennen en direct vragen te stellen

Zo snel was nog nooit iemand op de hoogte! Oh, en vergeet niet om deze tijd ook weer te registreren in TimeChimp. 😉

https://www.timechimp.com/blogpost/vakantie-van-je-vakantie

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start