Open Nav

Van Software Implementatie naar Gedragsverandering

Schrijf je snel in voor onze Masterclass met Traineroo op donderdag 11 februari van 11:00 tot 11:45.

Wanneer je processen efficiënter wilt inrichten is automatisering een logische stap. De urgentie om invulling te geven aan deze automatisering heeft door COVID-19 een enorme boost gekregen. Bij het in gebruik nemen van nieuwe software komt echter nogal wat kijken.

Naast het inventariseren, het kiezen voor een software oplossing en het implementeren daarvan heb je ook te maken met  organisatorische verschuivingen, aanpassing van processen én het anders invullen van functies en verantwoordelijkheden. Eén van de meest onderschatte onderdelen van een succesvolle software implementatie is het faciliteren van gedragsverandering. En in veel gevallen zelfs een noodzakelijke omslag in de bedrijfscultuur.

Van Software Implementatie naar Gedragsverandering

 

Masterclass “Van Software Implementatie naar Gedragsverandering”

Tijdens het webinar “Van Software Implementatie naar Gedragsverandering” licht Jeroen van der Schenk het belang van context toe. Hoe ga je van ‘moeten gebruiken’ naar ‘willen gebruiken’? Hoe (h)erken je weerstand en in welke mate geef je daar ruimte voor? Hoe kun je borging vanuit een minder procesmatig perspectief invullen?

Over Jeroen van der Schenk

Jeroen van der Schenk is oprichter van Traineroo en begeleid al meer dan 20 jaar internationale organisaties bij strategieontwikkeling en cultuurverandering. Zoals hij zelf zegt “vaak niet gehinderd door enige inhoudelijke kennis” bekijkt hij organisatievraagstukken vanuit een holistisch perspectief. En weet daardoor vaak de vinger op de zere plek te leggen. Jeroen is pragmatisch, scherp en in staat om complexe situaties terug te brengen tot de essentie.

Schrijf je nu in voor onze Masterclass ‘Van Software Implementatie naar Gedragsverandering’ op donderdag 11 februari van 11:00 tot 11:45, samen met Traineroo.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

https://www.timechimp.com/blogpost/van-software-implementatie-naar-gedragsverandering

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start