Open Nav

Verbeterde weergave urenregistratie

Luisteren maar ook gehoor geven...

Enkel door te luisteren, maar nog veel belangrijker, gehoor te geven aan de feedback van gebruikers, kan je een optimale software ontwikkelen. Zo krijgen wij dagelijks vele verzoeken en waardevolle feedback van klanten die we serieus nemen en ook daadwerkelijk meenemen in overleg om zo te bekijken of die feedback toepasbaar is.

Met deze update hebben we gewerkt aan de toegankelijkheid van TimeChimp om het registreren nog makkelijker te maken. De gehele layout is sterk verbeterd en verplichte velden zijn optioneel gemaakt, zodat je onder andere niet meer verplicht bent om op een project te registreren. Dit kan nu ook direct op een klant. Met deze wijziging luisteren wij naar de feedback van gebruikers en geven we er ook daadwerkelijk gehoor aan de feedback die wij ontvangen.

Verbeterde weergave urenregistratie

Feedback blijft belangrijk voor het succes van TimeChimp en zijn gebruikers. We waarderen het enorm dat onze klanten zich blijven inzetten om ons te voorzien van de nodige informatie waardoor wij met updates kunnen komen die een toegevoegde waarde zijn aan de werking van TimeChimp.

Graag horen wij wat jullie van de nieuwe update vinden! Maak gebruik van de chatfunctie binnen TimeChimp of mail naar support@TimeChimp.com.

Met vriendelijke groet,

TimeChimp

https://www.timechimp.com/blogpost/verbeterde-weergave-urenregistratie

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start