Open Nav

Verlofregistratie: hoe pak je dat aan?

Verlof bijhouden was nog nooit zo makkelijk

Als bedrijf ontkom je er niet aan: verlofregistratie. Medewerkers willen op vakantie, een lang weekend weg of vrij tussen de kerstdagen. Als organisatie wil je deze zaken eenvoudig kunnen bijhouden. Helaas blijkt dit vaak nog een behoorlijke opgave te zijn. In dit blog vertellen we je hoe je als bedrijf om kunt gaan met verlofmanagement en hoe TimeChimp je hierbij kan helpen.

Wat houdt verlofregistratie in?

Verlofregistratie is simpelweg de administratie van het verlof van alle werknemers in je organisatie. Omdat er verschillende soorten verlof zijn en het per werknemer verschilt, verliezen organisaties al snel het overzicht. Onder verlofdagen vallen bijvoorbeeld vakantiedagen, feestdagen, adv-dagen, compensatiedagen en snipperdagen. Om de registratie van al deze dagen gemakkelijker te maken, zijn er urenregistratie-programma’s zoals TimeChimp. Met onze software zijn de verlofdagen van werknemers direct inzichtelijk en weergegeven op een overzichtelijke manier. Ook ziekteregistratie wordt gemakkelijk.

Verlof aanvragen en goedkeuren

Met TimeChimp wordt het aanvragen van verlof een stuk gemakkelijker. Medewerkers kunnen via de ‘registreren’ functionaliteit verlof aanvragen bij hun manager. En dat met een paar klikken op de knop. Ook ziekte-verlof kan zo gemakkelijk geregistreerd worden. Als manager kun je uren af- of goedkeuren door de ‘goedkeuren module’. In het overzicht zie je de normale uren die een medewerker maakt (bijvoorbeeld voor een klant), maar dus ook de verlofuren. Je hebt te allen tijde toegang tot een duidelijk overzicht van alle aangeboden uren, die je allemaal tegelijk kunt goedkeuren als je dat wilt. Je kunt zelf notificaties inschakelen voor wanneer een medewerker verlofuren aanbiedt. Zo mis je niets.

Overzicht met TimeChimp

Verlofregistratie met TimeChimp zorgt voor overzicht, zowel voor het management als de medewerkers. Je kunt altijd terugzien hoeveel verlof er nog openstaat en hoeveel verlof er al is opgenomen en wanneer dit is gedaan. Zo weet iedereen waar hij aan toe is!

Wil je meer weten over TimeChimp en het registreren van verlofuren? Probeer dan gratis 14 dagen onze tool en alle functionaliteiten uit!

https://www.timechimp.com/blogpost/verlofregistratie

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start