Open Nav

De verschillende koppelingen van TimeChimp

Maak je werk eenvoudiger en voorkom dubbel werk

Bij TimeChimp vinden we dat het registreren van uren, het beheren van projecten, het factureren… allemaal veel makkelijker en sneller kan. Onze tool is eenvoudig in gebruik en voorkomt dubbel werk, onder andere door de verschillende koppelingen met verschillende boekhoud- en accountancyprogramma’s die we bieden. Zo maken wij het werk lichter! We geven je graag meer uitleg over de voordelen van deze koppelingen.

Teamwork tussen verschillende tools

Ken jij het gezegde “teamwork makes the dream work”? Wij wel in ieder geval. Wij werken binnen TimeChimp samen met de verschillende afdelingen, werken samen met onze klanten, maar zeker ook met onze partners waarmee we diverse koppelingen hebben. Samenwerken om jouw werk zo makkelijk en geïntegreerd mogelijk te maken, dát is het doel van de koppelingen van TimeChimp. TimeChimp koppelen aan het programma dat jij gebruikt heeft meerdere voordelen.

Makkelijk data inladen

Onze koppelingen zorgen ervoor dat het handmatig overzetten van data verleden tijd is. Dit is niet alleen vervelend klusje, maar heeft ook een hoge foutmarge. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk de data (uren, verlof, ritten etc.) van TimeChimp inladen bij het boekhoudprogramma dat jouw bedrijf gebruikt. Dit zal de boekhouder van jouw bedrijf handig vinden!

Urenregistratie factureren

Je kunt uiteraard factureren via de factuurmodule binnen TimeChimp, maar ook makkelijk de gemaakte uren, uitgaven en ritten factureren via een ander (boekhoud)programma. Via onze koppeling kun je in meerdere programma’s met slechts een paar klikken van de muis facturen opmaken, wat jou en/of je boekhouder veel tijd bespaart. De naadloze integraties tussen TimeChimp en de programma’s waarmee we koppelingen aanbieden zorgt ervoor dat de boekhouder altijd een duidelijk en actueel inzicht heeft over wat er in het bedrijf gebeurt.

Klanten synchroniseren

Heb je informatie over een klant al ingevoerd in bijvoorbeeld TimeChimp maar nog niet in jouw boekhoud- of accountingprogramma? Synchroniseer deze data dan makkelijk tussen beide tools. Dit kan bijvoorbeeld met de koppeling tussen TimeChimp en Visma eAccounting.

Projecten duidelijker maken

Werkt jouw bedrijf vaak met projecten? Dan is het uiterst belangrijk om overzicht te houden op dit project. Wie doet wat en hoeveel uur werd er al gespendeerd? Moet er nog iets worden gefactureerd? Wat is het huidige budget? Enkele van onze koppelingen, zoals onze koppeling met Jira Atlassian, maken dit veel makkelijker. Zo kunnen projecten in beide apps worden gekoppeld én als je uren registreert in het Jira issue, zie je dit terug in het urenbriefje in TimeChimp. Handig, toch?

Koppel nóg meer applicaties

TimeChimp biedt ook een koppeling aan met Zapier; de tool die erom bekend staat processen te vereenvoudigen door nog meer applicaties te koppelen. Via Zapier kun je dus de data van TimeChimp koppelen aan onder meer Trello, Slack, Zendesk en Google. Dit is uiterst handig, zo kun je na het aanmaken van een card in Trello ervoor zorgen dat er een klant wordt aangemaakt in TimeChimp. En plan je een meeting in in je Google Calendar? Dan zorgt TimeChimp ervoor dat deze uren automatisch worden geregistreerd. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Werk je in het MKB en heeft jouw bedrijf nood aan een gestroomlijnde werking tussen meerdere tools? Ben je het beu om als accountant steeds dezelfde informatie in meerdere tools in te voeren? Vertrouw dan op de koppelingen van TimeChimp! We hebben o.a. koppelingen met Moneybird, AFAS, Exact Online, WeFact, Twinfield, Yuki, SnelStart, Informer, e-Boekhouden.nl, Unit4 Multivers en CASH.

Benieuwd naar TimeChimp? Probeer onze handige tool dan nu 14 dagen gratis uit!

https://www.timechimp.com/blogpost/verschillende-koppelingen-timechimp

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start