Open Nav

Vragen over TimeChimp en urenregistratie

Antwoorden op veelgestelde vragen en pro tips van onze supportafdeling.

Iedere maand geeft onze supportafdeling antwoord op een aantal van de meest brandende vragen uit onze community. De vragen, inclusief de antwoorden en eventueel extra informatie vind je in dit blog. Staat het antwoord op jou vraag er niet tussen? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze support afdeling via support@timechimp.com. Denk je dat jou vraag hier écht tussen zou moeten staan? Laat het dan ook weten!

Is het mogelijk om een lijst van klanten in één keer te importeren?

Yes, dat doe je door een paar eenvoudige stappen! Naast klanten is het ook mogelijk om projecten, medewerkers en uren te importeren. Lees hier hoe dat werkt.

Mijn collega’s vergeten soms alle uren te registreren. Kan TimeChimp de medewerkers automatisch een herinnering sturen?

Zeker. Door een contract in te stellen kan je deze handeling automatiseren. En dat zal je heel wat werk (en tijd) besparen! Dit artikel legt uit hoe je het contract en de notificaties op de beste manier kan inrichten.

Hoe pas ik mijn factuur nummering aan?

Stel eenvoudig een eigen prefix in voor je facturen. Ga binnen je algemene instellingen naar de tab Facturen. Vul daar de gewenste prefix in en klik op opslaan! Easy as that.

Weten hoe andere bedrijven TimeChimp gebruiken en wat ze eruit halen? Onze use cases vind je hier.

Hoe registreer ik voor een andere gebruiker?

Soms is een medewerker niet in de gelegenheid zijn/haar eigen uren te registreren. Daarom is het voor de Beheerder mogelijk uren voor een ander te registreren. Ga hiervoor naar het registreren scherm en klik op het poppetje naast de kalender.

In dit helpartikel laten we visueel zien hoe het moet.

Hoe voorkom ik dat medewerkers oude registraties invoeren/bewerken?

Om registraties nauwkeurig en actueel te houden, wil je niet dat er te ver in het verleden wordt geregistreerd. Daarom is het mogelijk om je registratieperiode af te sluiten na een x aantal weken. Zo stel je eenvoudig in dat er niet meer dan twee weken terug geregistreerd mag worden. Willen ze dat wel doen? Dan moet er contact worden opgenomen met de Beheerder, die dit kan overrulen.

Hoe zorg ik er voor dat mijn project binnen budget blijft?

Het is mogelijk om met TimeChimp verschillende budgetten te kiezen. Kies de gewenste budgetmethode, stel het budget in en geef aan dat je een notificatie wil ontvangen als een percentage van het project is bereikt. Zit je op het ingegeven percentage? Dan ontvang je automatisch een emailnotificatie. Nooi meer onverwachts over budget. 🙂

https://www.timechimp.com/blogpost/vragen-over-timechimp-en-urenregistratie

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start