Open Nav

Welke online tools gebruiken we hier op kantoor?

Hoe wij onze werkwijze zoveel mogelijk proberen te automatiseren

Tegenwoordig schieten de online tools de grond uit. Om bij TimeChimp zo veel mogelijk te kunnen automatiseren zijn we constant op zoek naar tools die goed bij ons aansluiten. Co-Founder Wouter Baltus vertelt hier meer over. 

Uit interesse en liefde voor online applicaties hou ik continue in de gaten wat er voor nieuws op de markt wordt gebracht, en vooral, welke nieuwe applicaties wellicht interessant zijn voor TimeChimp om hier op kantoor te gebruiken. Naast dat ze interessant zijn voor TimeChimp, is het natuurlijk ook goed voor ons om de nieuwe ontwikkelingen bij te houden op de SaaS markt en zo ook ideeën op te doen voor TimeChimp zelf.

Maar welke tools gebruiken we hier op kantoor eigenlijk? De belangrijkste tool is Intercom, die we gebruiken als onze supporttool. De gebruikers kunnen op deze manier super gemakkelijk in TimeChimp op de chatknop drukken om zo met ons een gesprek te beginnen. Het gesprek komt binnen als ticket en wordt automatisch aan de juiste medewerker gekoppeld. Ook hebben we bepaalde berichten (via mail of in-app) geautomatiseerd in deze tool. Denk bijvoorbeeld aan een herinnering per mail dat het proefabonnement bijna verlopen is en de vraag of de potentiële klant een abonnement af wil sluiten.

Naast Intercom gebruiken voor onze backlog (wensenlijst met nieuwe features) Trello. We hebben al vele tools geprobeerd en zijn zelfs een paar keer overgestapt, maar vallen steeds weer terug op Trello. Office 365 gebruiken we voor onze email en agenda’s, MailChimp voor het versturen onze marketingmails en Hubspot als CRM voor leads en deals.

Als laatste, en zeker een aanrader, gebruiken we Geckoboard voor ons monitoring-screen. Het is heel belangrijk om bepaalde KPI’s in de gaten te houden. Denk hierbij voor ons aan bezoekers aantallen, omzet, aantal proefabonnementen, status webservers, open tickets, etc. Al deze informatie hebben we in een dashboard verwerkt met Geckoboard. Dit dashboard wordt getoond op onze tv die midden in het kantoor hangt. Een goede tool om al je medewerkers gefocust te houden!

https://www.timechimp.com/blogpost/welke-online-tools-gebruiken-we-hier-op-kantoor

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start