Open Nav

Urenregistratie voor de logistieke sector

In de logistieke sector is het belangrijk om inzicht te hebben in de verschillende activiteiten van het bedrijf én in de tijdsbesteding van je medewerkers. Urenregistratie per activiteit en medewerker is dan ook van het hoogste belang. De urenregistratie software van TimeChimp geeft je dat inzicht. De tool is dan ook zeer geschikt voor bedrijven in de logistieke sector met meerdere medewerkers. Met de timer-functie kun je o.a. snel je uren boeken per activiteit. Daarnaast exporteer je je geboekte uren, uitgaven en ritten eenvoudig naar Excel en PDF. Via de iOS en Android app kun je overal registreren en heb je altijd en overal toegang tot je gegevens, ook zonder internetverbinding.

Voordelen

  • Eenvoudige urenregistratie voor de logistieke sector
  • Functie voor het goedkeuren van uren
  • Eenvoudig medewerkers inplannen
  • Handige exportfunctie van je uren naar Excel of PDF
  • Beschikbaar op je mobiel met iOS en Android App
  • Koppelingen met diverse (boekhoud)programma’s, zoals AFAS Software en Exact Online

Maximaal overzicht met minimale inspanning! Probeer TimeChimp 14 dagen gratis en zie hoe het voor jou kan werken.

Klantervaring

VCK Logistics Supply Chain Solutions is een logistiek dienstverlener; een groeiend bedrijf met Amsterdamse roots. De onderneming  bedient de zakelijke markt. Door de jaren heen is het aantal magazijnmedewerkers steeds verder gegroeid. Brennus van der Klaauw: “We wilden achterhalen hoeveel tijd er per medewerker, per project en per klant gespendeerd werd. Handmatig is dat geen doen, maar TimeChimp kunnen we hier goed voor inzetten!”

Smartphones slim inzetten
“Omdat TimeChimp een cloudoplossing is, hoeven we geen software lokaal te installeren. Dat is een groot voordeel. Medewerkers kunnen TimeChimp gewoon gebruiken op hun smartphone, want die heeft iedereen natuurlijk tegenwoordig.  Je kunt de telefoons verbieden, maar je kunt ze ook inzetten. Wij hebben voor dat laatste gekozen.”

Altijd inzicht 
“Voorheen hielden we de uren per activiteit handmatig bij in spreadsheets. Deels deden we dat met scanners of timestamps, maar dat was niet voor alle activiteiten een werkbare oplossing. Dankzij TimeChimp hebben we nu alle gegevens compleet. We kunnen per klant, per project, per persoon en per activiteit zien hoeveel tijd er wordt besteed. Die data exporteren we in onze prijscalculatiesheet. Zo kunnen we bijvoorbeeld zien of een medewerker misschien training nodig heeft om efficiënter te werken. Kortom: TimeChimp geeft ons veel inzicht!”

Bedrijfsgegevens

Gebruikers:
100+
Klant sinds:
Oktober 2017
Sector:
Logistiek
Website:
www.vck.nl
https://www.timechimp.com/branches/urenregistratie-voor-de-logistieke-sector

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start