Open Nav

Urenregistratie voor ICT bedrijven

Met TimeChimp kun je als ICT’er eenvoudig je uren registreren en heb je realtime overzicht in de geboekte uren. TimeChimp is zeer geschikt wanneer je met meerdere medewerkers aan een project werkt. De projectmanager heeft direct veel inzicht hoeveel uur er is geboekt op het project. Daarnaast beschikt TimeChimp over een handige exportfunctie van je uren naar XLS, XLSX, CSV en PDF. Excel of PDF. Via de iOS en Android App heb je ook onderweg altijd toegang tot gegevens, op elk device, ook zonder internetverbinding.

Voordelen

  • Eenvoudige urenregistratie voor ICT’ers
  • Diverse overzichten met een uitgebreide filterfunctie
  • Handige exportfunctie van je uren naar CSV en PDF
  • Beschikbaar op je mobiel met de iOS en Android App
  • Altijd een realtime overzicht van je geregistreerde uren per medewerker, project en/of activiteit
  • Eenvoudige verlof- en ziekteregistratie
  • Koppelingen met diverse (boekhoud)programma’s, zoals Moneybird en Twinfield

Maximaal overzicht met minimale inspanning! Probeer TimeChimp 14 dagen gratis en zie hoe het voor jou kan werken.

Klantervaring

Bij full-service internetbureau Bluedesk is urenregistratie heel belangrijk. Het Alkmaarse bedrijf bedenkt, ontwerpt, bouwt en vermarkt converterende e-Commerce oplossingen. De medewerkers van Bluedesk zijn bijvoorbeeld actief op het vlak van zoekmachine marketing, social media marketing en e-mail marketing. In totaal maken zestien medewerkers gebruik van TimeChimp. Gert Janssen, product owner en manager: “Op die manier houden we klanten doorlopend op de hoogte van de voortgang van projecten. Maar ook intern zijn gegevens en statistieken heel nuttig.”

Gebruiksvriendelijk

“Voorheen gebruikten we een ander online urenregistratiesysteem. Qua gebruiksvriendelijkheid was dat systeem niet erg aardig voor onze medewerkers. Onze projectmanagers zijn verantwoordelijk voor de voortgang van projecten, ook als het aankomt op uren en budgetten. Ze willen dus altijd snel weten hoe het ervoor staat. Onze developers willen vooral zonder omwegen hun uren kunnen invullen. TimeChimp werkt voor zowel projectmanagers als developers heel intuïtief. De interface ziet er goed uit en TimeChimp is een stuk goedkoper dan vergelijkbare pakketten. Wat voor ons echt de doorslag gaf, is dat de verwerking van uren naar rapportages en de facturatie nu veel eenvoudiger zijn. Er zit zelfs een koppeling in naar WeFact, het online factuurprogramma dat wij gebruiken.”

Overstap

“Wie TimeChimp serieus overweegt, kan rekenen op een soepele overstap. Dit komt mede door het enorme gebruiksgemak van TimeChimp. Nieuwe projecten opzetten gaat heel vlot, omdat we voorgedefinieerde projecten kunnen gebruiken als template voor nieuwe projecten. Al met al verloopt de afhandeling nu eenvoudig en snel. Echt een verademing ten opzichte van de tools die we eerder gebruikten.”

Bedrijfsgegevens

Gebruikers:
20
Klant sinds:
Februari 2017
Sector:
ICT
Website:
www.bluedesk.nl
https://www.timechimp.com/branches/urenregistratie-voor-ict-bedrijven

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start