Open Nav

Urenregistratie voor zzp’ers

Urenregistratie vormt voor veel zzp’ers een belangrijke taak. Je dient bij te houden hoeveel uren je maakt voor specifieke projecten, opdrachtgevers of de Belastingdienst. De vraag is: welke software is daarvoor beschikbaar en welke sluit het best aan bij de manier waarop je werkt? Gelukkig zijn er veel tools die je gratis een bepaalde periode uit kunt proberen. Je kunt daarmee eindelijk af van de urenregistratie in Excel. En tijdens de proefperiode ontdek je direct wat je van een dergelijke tool kunt verwachten.

Probeer gratis en vergelijk

Wil je de urenregistratie voor zzp’ers gratis uitproberen en ben je benieuwd waar je op moet letten? We zetten het voor je op een rij:

 • Tijdsbesparing
 • Overzicht
 • Altijd en overal

De software voor urenregistratie moet er vooral voor zorgen dat je tijd kunt besparen als zzp’er. Je bent specialist in wat je doet en de urenregistratie en verdere administratie vormen slechts een noodzakelijk kwaad. Goede software voor urenregistratie die je gratis kunt uitproberen helpt je eenvoudig na te gaan of je inderdaad sneller je uren bij kunt houden en je daar bijvoorbeeld meteen facturen van kunt maken.

De urenregistratiesoftware voor zzp’ers die je gratis kunt uitproberen moet je bovendien het volledige overzicht bieden: Hoe staan de verschillende projecten ervoor in relatie tot hun budgetten en hoeveel uren kun je deze maand factureren? De software dient voor een helder overzicht te zorgen, zodat je weet waar je staat.

Tenslotte is het belangrijk dat de software je altijd en overal toegang biedt tot zowel je uren als de software. Onderweg naar een klant, op locatie of gewoon op kantoor: je wilt toegang op iedere locatie. Je hebt dan altijd je uren, uitgaven, rapporten en het liefst ook de facturen bij de hand.

Handige app voor onderweg

Gebruik je een smartphone voor e-mails, andere conversaties en het liefst ook meteen voor de administratie? Check bij het gratis uitproberen van software voor urenregistratie dan uiteraard ook of er een handige app beschikbaar is. Die maakt het een stuk eenvoudiger om altijd en overal je uren bij te houden, zodat je daar niet steeds een computer bij nodig hebt.

Koppeling met boekhoudprogramma’s

Tenslotte is het verstandig om goed te kijken naar de eventuele koppelingen tussen de software voor urenregistratie en verschillende boekhoudprogramma’s. TimeChimp biedt bijvoorbeeld koppelingen met de programma’s van Moneybird en sinds kort ook Twinfield. Dat betekent dat je de uren eenvoudig kunt bijhouden en vervolgens meteen kunt exporteren. Het resultaat is een duidelijke rapportage waar je zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt.

Voordelen op een rij

 • Eenvoudige urenregistratie voor zzp’ers
 • Snel inzicht per klant en opdracht van je geboekte uren, uitgaven en ritten
 • Handige exportfunctie van je uren naar Excel of PDF
 • Beschikbaar op je mobiel met iOS en Android App
 • Koppelingen met diverse (boekhoud)programma’s, zoals MoneybirdWeFact en SnelStart
 • Duidelijk overzicht van je uren voor de Belastingdienst

Maximaal overzicht met minimale inspanning! Probeer TimeChimp 14 dagen gratis en zie hoe het voor jou kan werken.

Klantervaring

“Ik maak al een jaar of drie gebruik van TimeChimp. Toen ik op Facebook een bericht plaatste waarin ik vroeg of iemand nog een goede tool voor urenregistratie wist, beval iemand uit de software direct TimeChimp aan. Vervolgens ben ik het gaan gebruiken.”

“Ik vind TimeChimp heel fijn. Het is helder en het werkt goed. Wat ik echt handig vind, is dat urenregistratie en een factuurmodule in één programma zitten. Het bespaart me gewoon heel veel tijd. Met een paar klikken heb ik mijn uren geregistreerd en facturen verstuurd naar mijn klanten.”

“Feedback en vragen pakken ze direct op. Zo zag ik dat ze mijn opmerking in de volgende update gelijk al verwerkt hadden. Ze regelen gewoon dat het gebeurt. Dat vind ik heel tof. Je wordt echt gehoord. Ik ben tevreden en hoop dat ze zo door blijven gaan.”

Bedrijfsgegevens

Gebruikers:
1
Klant sinds:
Januari 2015
Sector:
Architectuur
https://www.timechimp.com/branches/urenregistratie-voor-zzpers

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
 • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
 • Geen betalingsgegevens nodig
 • Beslis zelf wanneer je start