Open Nav

Consultancy TimeChimp

Het kan natuurlijk zo zijn dat je graag wat meer uitleg wilt hebben over onze tool of het opzetten daarvan, naast het webinar en de online demo die we aanbieden tijdens het proefabonnement. Bijvoorbeeld als je wilt dat meerdere mensen tegelijk uitleg krijgen of wanneer je wilt dat wij de tool ook voor je inrichten. Of wanneer je na een tijdje met TimeChimp gewerkt te hebben nieuwe functionaliteiten wilt gaan gebruiken om meer uit onze tool te halen. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je uitgebreid (en persoonlijk) contact wilt hebben over onze tool en daarvoor bieden wij 2 consultancy opties aan tegen betaling:

  • Uitgebreide uitleg op locatie (dagdeel)
  • Uitgebreide online uitleg via scherm delen (per uur mogelijk)

Uitgebreide uitleg op locatie

Wanneer je graag een uitgebreide en persoonlijke uitleg wilt van onze tool, waarbij wij ook langskomen bij jou op kantoor is dat zeker mogelijk. Wij bieden namelijk consultancy op locatie aan tegen betaling. We komen dan een dagdeel langs (ochtend of middag) en lopen samen met jou en eventueel collega’s door TimeChimp heen, waarbij je uiteraard al je vragen kunt stellen. We kunnen de tool ook direct op of voorhand voor je inrichten. Denk hierbij aan het importeren van medewerkers, klanten, projecten en/of uren uit het verleden. Op die manier kun je direct van start en is iedereen ook meteen op de hoogte van de werking van TimeChimp. Scheelt niet alleen tijd, maar geeft je ook meer inzicht in de mogelijkheden van TimeChimp?

Heb je interesse in consultancy op locatie? Neem dan vrijblijvend contact op via sales@timechimp.com, onze chat of 020-7640860.

Uitgebreide online uitleg

We bieden naast consultancy op locatie ook online consultancy aan. We geven dan een uitgebreide uitleg waarbij we ons scherm delen zodat we je op die manier door de tool kunnen leiden. Deze uitleg is over het algemeen korter dan de consultancy op locatie en aangezien we niet langs hoeven te komen is deze ook voordeliger geprijsd. Je kunt ook per uur reserveren in tegenstelling tot een volledig dagdeel bij consultancy op locatie. Ook hier kunnen we op voorhand helpen met het inrichten van TimeChimp (importeren medewerkers, klanten, projecten en/of uren) indien gewenst.

Heb je interesse in online consultancy ? Neem dan vrijblijvend contact op via sales@timechimp.com, onze chat of 020-7640860.

Heb je TimeChimp nog niet uitgeprobeerd? Sluit dan een proefabonnement af van 14 dagen. Deze is gratis en geheel vrijblijvend!

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start