Duidelijke overzichten

Duidelijke overzichten

Duidelijke overzichten van tijdsregistratie helpen inzicht te verkrijgen in gemaakte uren. Bovendien is het heel eenvoudig om verlofuren of ziekte-uren te registreren. TimeChimp maakt het eenvoudig om uitgaven en ritten bij te houden. De gegevens kun je vervolgens exporteren naar bijvoorbeeld een projecttool of een administratiepakket. Ook binnen TimeChimp creëer je eenvoudig duidelijke overzichten, zodat je volledig op de hoogte bent.

De duidelijke overzichten van de urenregistratie tool kun je eenvoudig generen op basis van handige filters. Wil je een overzicht van een bepaalde periode, per gebruiker of van een specifieke datum? Aan de hand van de filters geef je eenvoudig aan welke informatie je wenst te ontvangen in een rapportage. De overzichten zijn zoveel mogelijk grafisch of visueel, zodat je in één oogopslag kunt zien hoe je ervoor staat of hoe je presteerde.

Rapportages van urenregistratie

De urenregistratie door TimeChimp leidt tot duidelijke overzichten. Je hebt de mogelijkheid om duidelijke overzichten van geregistreerde uren te genereren. Daarnaast kun je zorgen voor een overzicht van de verlofuren, de ziekte-uren, de uitgaven of de ritten die je maakte. Het genereren van een overzicht is uiterst eenvoudig en zorgt ervoor dat je direct het overzicht hebt.

Uiteraard kun je de duidelijke overzichten exporteren of kun je binnen TimeChimp voor urenregistratie gebruik maken van aftekenlijsten voor klanten. We luisteren goed naar de feedback van onze gebruikers en werken doorlopend aan de ontwikkeling van nieuwe features en andere verbeteringen. Op die manier creëren we duidelijke overzichten waar je daadwerkelijk wat aan hebt, zodat je er direct op kunt sturen.

Overzichten exporteren

Je kunt de duidelijke overzichten van de urenregistratie genereren. Daarnaast heb je de kans die direct te exporteren. Wil je de overzichten exporteren als PDF om die breed te kunnen delen? Daarnaast kun je de overzichten exporteren als .CSV-bestand of als Excel-document. Je kopieert de overzichten eenvoudig naar het klembord, zodat je er vervolgens in andere software gebruik van kunt maken.

Zelf uitproberen hoe je eenvoudig kunt zorgen voor de duidelijke overzichten in TimeChimp? We maken de urenregistratie eenvoudig en zorgen bijvoorbeeld voor de export naar Moneybird, Twinfield of een projecttool waar je gebruik van maakt. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, dankzij de urenregistratie met duidelijke overzichten weet je precies hoe je er voor staat of waar je aan toe bent. Zelf uitproberen? Probeer de gratis proefperiode.

Probeer zelf hoe eenvoudig TimeChimp urenregistratie is