Probeer gratis

Vragen? Bel gratis:

020-7640860

Werk eenvoudig thuis met TimeChimp 

TimeChimp is een snelle en efficiënte urenregistratie tool die jou helpt bij het thuiswerken. Werk eenvoudig samen aan projecten, plan medewerkers in en krijg inzicht in de werkzaamheden. Zo ben je altijd op de hoogte. Probeer 14 dagen gratis!

+15.000 klanten gebruiken al TimeChimp

Eenvoudige urenregistratie die zorgt voor meer inzicht

Inzicht in werkzaamheden en lopende projecten

TimeChimp verschaft je inzicht in de werkzaamheden van je medewerkers. En zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van vorderingen op je lopende projecten. Ook wanneer je thuiswerkt.

Uren registreren waar en wanneer je maar wilt

Met TimeChimp kun je altijd en overal je uren bijhouden, o.a. via onze mobiele app. Zo heb je de complete administratie altijd bij je. Ook wanneer je thuis of op een andere locatie werkt dus. Wel zo makkelijk.

Kies zelf het pakket dat bij jouw behoeftes past. Voeg medewerkers makkelijk toe en verwijder ze net zo eenvoudig. Zo betaal je alleen voor wat je gebruikt.

Betaal alleen voor wat je nodig hebt

14 dagen volledige tool gratis proberen

Geen betaling gegevens nodig

Zeer eenvoudig overstappen

Wat vinden onze gebruikers van TimeChimp?

Afdelingsmanager bij Ahold Delhaize

"TimeChimp is overzichtelijk, gebruikers-vriendelijk en werkt eenvoudig. Een echte plus voor ons is de weekstaat."

Kevin de Heer

"TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Daarnaast kun je eenvoudig gebruikersrollen toekennen."

Joost Blaauw

Projectcontroller bij BAM infra

"Wie TimeChimp overweegt, kan rekenen op een soepele overstap. Dit komt mede door het enorme gebruiksgemak van TimeChimp."

Gert Janssen

Productowner en Manager bij Bluedesk

Meest gestelde vragen

Wat kan ik naast uren registreren nog meer met TimeChimp?

Je kunt ook ritten en uitgaven registreren, projecten managen, verlof/ziekte/overuren bijhouden, rapportages maken, medewerkers en projecten inplannen, uren goedkeuren, facturen/offertes opmaken en meer.

Kan ik TimeChimp koppelen aan andere software?

Wij bieden kant-en-klare koppelingen met veel verschillende (boekhoud)programma's, zoals AFAS, Exact Online of Moneybird. Daarnaast biedt onze API ook de mogelijkheid om zelf een koppeling op te zetten.

Gratis proberen

Probeer de voordelen direct zelf uit!

Het aanmaken van een proefaccount duurt nog geen minuut en is gratis en geheel vrijblijvend. Ervaar het zelf!

© 2013-2019 TimeChimp | Bel ons gratis:

020-7640860Bel ons (gratis)
Probeer gratis

Ook ervaren hoe TimeChimp werkt?

Registreer eenvoudig je uren, altijd en overal

Registreer eenvoudig uren en hou overzicht in je organisatie. Via de mobiele app kun je altijd en overal registreren. Registreer niet alleen de uren voor de klant, maar ook interne uren zoals ziekte, verlof en overuren.

Probeer gratis

Hou inzicht in je lopende projecten en blijf op de hoogte van de vorderingen per project via het heldere dashboard. Werk eenvoudig samen aan projecten, stel budgetten en milestones in en
stuur bij waar nodig.

Maximaal overzicht met minimale inspanning

Probeer gratis

Maak inzichtelijke rapportages op basis van handige en eenvoudig in te stellen filters. Filter bijvoorbeeld op een bepaalde periode, activiteit, medewerker, klant en/of project. Zo zie je in één oogopslag hoe je ervoor staat of hoe je presteerde.

Creëer duidelijke overzichten 
met slechts een paar klikken 

Probeer gratis

Koppel je urenregistratie direct aan je boekhoudpakket en zorg er voor dat je minder tijd kwijt bent aan je administratie en meer overzicht creëer. We koppelen o.a. met AFAS, Yuki, Exact Online, Moneybird, Twinfield, e-Boekhouden.nl en WeFact.

Koppel eenvoudig met je boekhoudprogramma

Probeer gratis

Het goedkeuren van uren, uitgaven en ritten is nog nooit zo simpel geweest. Met een paar klikken van de muis zijn zowel jij als je medewerkers klaar. Laat ook je klanten uren accorderen d.m.v. een digitale handtekening en voorkom discussie achteraf.

Keur uren, uitgaven en ritten goed zonder moeite

Probeer gratis

Maak snel facturen en offertes aan met een geheel eigen factuur layout. Uren, uitgaven en ritten factureer je d.m.v. een paar klikken eenvoudig door naar de klant via TimeChimp of een andere tool. Factureren wordt zo een fluitje van een cent.

Maak simpel facturen en offertes aan en verstuur ze direct

Probeer gratis

Plan medewerkers en projecten in en krijg inzicht in de gebudgetteerde uren vs. de geplande en werkelijke uren. Medewerkers kunnen de planning eenvoudig ophalen en aanbieden wanneer deze kloppend is. Zo wordt registreren nog makkelijker!

Plan eenvoudig medewerkers 
en projecten in

Probeer gratis
Probeer gratis
Probeer gratis
14 dagen gratis

Geen betaalgegevens nodig