Open Nav

Eenvoudige time tracking

Ben je op zoek naar een online time tracker zodat je overzichtelijk en gemakkelijk je uren kunt verantwoorden? Kies dan voor de time tracking app van TimeChimp. Daarmee track je eenvoudig en snel al je uren.

Geef een geldig e-mailadres op
 • 14 dagen gratis en vrijblijvend proberen
 • Geen betaalgegevens nodig
 • Zeer gebruikersvriendelijk

Uren, uitgaven en ritten registreren

Het werken met een time tracker is nog nooit zo makkelijk geweest! De time tracking tool van TimeChimp is perfect voor teams, maar ook freelancers hebben er een prima programma mee in handen. Met onze time tracker kun je heel eenvoudig je uren tracken door in de browser of in onze mobiele app alleen op ‘Start’ en ‘Stop’ te klikken. Maak daarna uitgebreide rapportages van je time tracking en exporteer de gegevens naar PDF of Excel. En met de praktische facturatiemodule kun je ook deze uren makkelijk factureren aan je klant.

Enkele voordelen zijn

 • Eenvoudige time tracking op je laptop, mobiel of tablet
 • Perfecte time tracking voor teams
 • Inzichtelijke verlof, ziekte en overuren registratie
 • Handige exportfunctie van je time tracking naar Excel of PDF
 • Factureer je uren automatisch naar je klant
 • Koppeling met onder andere MoneyBird en Twinfield

Wat maakt de urenverantwoording van TimeChimp uniek?

De time tracker van TimeChimp is heel geschikt voor projecten waar grote teams aan werken of voor bedrijven met veel medewerkers. Elke medewerker kan gekoppeld worden aan specifieke projecten zodat hij of zij alleen voor die projecten de time tracker kan gebruiken. Zo behoud je het overzicht per project en maak je het gemakkelijk voor je medewerkers om hun uren in te vullen.

Functionaliteiten time tracker

Met de online time tracker van TimeChimp kun je eenvoudig je uren ‘Starten’ en ‘Stoppen’ in je browser of met onze mobiele app. Verder kun je uren laten aanbieden door medewerkers en laten goedkeuren door de projectmanager. De projectmanager ontvangt dan tijdig een notificatie wanneer een bepaald project het budget lijkt te gaan overschrijden. Op deze manier zijn projecten heel goed te managen. Vervolgens kun je de uren doorbereken aan je klant met behulp van onze factuurmodule of met een van onze koppelingen.

Time tracking app

Maak gebruik van onze time tracker app op je mobiel of tablet. De app is beschikbaar voor Android en iOS en is volledig uit te proberen in onze proefperiode. Zo kun je onderweg naar je klant of gewoon thuis super simpel je time tracken met een paar simpele klikken. Waar wacht je nog op? Kies ook voor een abonnement op TimeChimp of probeer de tool eerst 14 dagen kosteloos uit.

TimeChimp time tracking 14 dagen gratis proberen

Wil je zeker weten of TimeChimp iets voor jouw bedrijf of organisatie is? Probeer dan onze online time tracking tool nu 14 dagen gratis uit en ervaar hoe makkelijk het werkt. We vragen niet om betaalgegevens, je hoeft alleen maar je bedrijfsnaam en e-mailadres in te vullen. Pas wanneer je daadwerkelijk een abonnement wilt afsluiten komen de betaalgegevens aan bod. Start daarom nu eerst je gratis proefperiode!

Onze gebruikers over TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Desktop, browser en app

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
 • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
 • Geen betalingsgegevens nodig
 • Beslis zelf wanneer je start