Eenvoudige urenregistratie

Eenvoudige urenregistratie

Urenregistratie moet vooral eenvoudig zijn. Des te soepeler dat gaat, des te minder tijd je eraan kwijt bent. Niemand zit te wachten op logge applicaties die al snel veel tijd kosten. TimeChimp is in plaats daarvan een slanke tool voor urenregistratie. We zijn gespecialiseerd in het registreren van uren en bieden handige koppelingen naar andere tools om het je zo eenvoudig mogelijk te maken. Importeren en exporteren van uren, gegevens en andere data is een fluitje van een cent.

TimeChimp is het resultaat van eigen frustratie over logge tools die proberen teveel functies te combineren. Om uren te registreren heb je geen volledig CRM-systeem nodig, het uitgebreide karakter daarvan zit de functionaliteit en snelheid van werken juist enorm in de weg. Een slanke app door specialisten in urenregistratie: dat is wat je nodig hebt.

Schoenmaker bij z’n leest

We zorgen voor eenvoudige urenregistratie en bieden je voor aanvullende mogelijkheden vooral slimme koppelingen aan. We blijven als schoenmaker graag bij onze leest, zodat je kunt rekenen op een zo eenvoudig en simpel mogelijke tool. We zijn geen administratie- of facturatiepakket dat de urenregistratie erbij doet. TimeChimp is een tool voor eenvoudige urenregistratie die volledig in dienst staat van jouw productiviteit.

We zijn de beste in urenregistratie, omdat we voorkomen dat er allerlei functionaliteiten bij komen waarvoor je beter gebruik kunt maken van onze handige koppelingen.

Simpele urenregistratie met koppelingen

TimeChimp verzorgt de eenvoudige urenregistratie. Dankzij koppelingen met bijvoorbeeld Moneybird en Twinfield en de mogelijkheid tot importeren of exporteren van allerlei gegevens en data kun je rekenen op de maximale functionaliteit en productiviteit. We maken het je graag eenvoudig, zonder dat je de gegevens op alle plaatsen bij hoeft te houden. We integreren TimeChimp doorlopend met andere softwarepakketten om gegevens uit te wisselen. Tegelijkertijd werken we aan eenvoudige urenregistratie van het hoogst mogelijke niveau.

De specialist in urenregistratie

TimeChimp is de specialist in urenregistratie zoals de stukadoor stuct en de timmerman timmert. Wij zijn de schoenmaker die bij z’n leest blijft, zodat je kunt rekenen op eenvoudige urenregistratie die het jou gemakkelijk maakt om je uren bij te houden. We voorkomen onnodige extra’s die de workflow in de weg kunnen zitten. Uren registreren is dankzij TimeChimp ontzettend eenvoudig en werkt uiterst snel.

Zelf ervaren hoe we er met de eenvoudige urenregistratie voor zorgen dat jij eenvoudig productiever kunt worden? Start de gratis proefperiode om het zelf te ervaren.

Probeer zelf hoe eenvoudig TimeChimp urenregistratie is