Open Nav

Bluedesk

“Wie TimeChimp serieus overweegt, kan rekenen op een soepele overstap”

Product owner en manager Gert Janssen

Bij full-service internetbureau Bluedesk is urenregistratie heel belangrijk. Het Alkmaarse bedrijf bedenkt, ontwerpt, bouwt en vermarkt converterende e-Commerce oplossingen. De medewerkers van Bluedesk zijn bijvoorbeeld actief op het vlak van zoekmachine marketing, social media marketing en e-mail marketing. In totaal maken zestien medewerkers gebruik van TimeChimp. Gert Janssen, product owner en manager: “Op die manier houden we klanten doorlopend op de hoogte van de voortgang van projecten. Maar ook intern zijn gegevens en statistieken heel nuttig.”

Gebruiksvriendelijk

“Voorheen gebruikten we een ander online urenregistratiesysteem. Qua gebruiksvriendelijkheid was dat systeem niet erg aardig voor onze medewerkers. Onze projectmanagers zijn verantwoordelijk voor de voortgang van projecten, ook als het aankomt op uren en budgetten. Ze willen dus altijd snel weten hoe het ervoor staat. Onze developers willen vooral zonder omwegen hun uren kunnen invullen. TimeChimp werkt voor zowel projectmanagers als developers heel intuïtief. De interface ziet er goed uit en TimeChimp is een stuk goedkoper dan vergelijkbare pakketten. Wat voor ons echt de doorslag gaf, is dat de verwerking van uren naar rapportages en de facturatie nu veel eenvoudiger zijn. Er zit zelfs een koppeling in naar WeFact, het online factuurprogramma dat wij gebruiken.”

Overstap

“Wie TimeChimp serieus overweegt, kan rekenen op een soepele overstap. Dit komt mede door het enorme gebruiksgemak van TimeChimp. Nieuwe projecten opzetten gaat heel vlot, omdat we voorgedefinieerde projecten kunnen gebruiken als template voor nieuwe projecten. Al met al verloopt de afhandeling nu eenvoudig en snel. Echt een verademing ten opzichte van de tools die we eerder gebruikten.”

Pluspunten

  • De verwerking van uren naar rapportages en de facturatie is nu veel eenvoudiger
  • TimeChimp werkt voor zowel projectmanagers als developers heel intuïtief

Bedrijfsgegevens

Gebruikers:
20
Klant sinds:
Februari 2017
Sector:
ICT
Website:
www.bluedesk.nl
https://www.timechimp.com/ervaring/bluedesk

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start