Open Nav

IZER

“Het is makkelijk in gebruik voor medewerkers, dat springt er echt uit”

Medewerker HR Ilze van der Klift

IZER staat voor Integrale Zorggroep Eerstelijn Rijnmond en is een zorggroep van en voor huisartsen in de regio Rotterdam-Rijnmond. IZER zet zich in voor de kwaliteitsverbetering van de zorg aan chronisch zieken en ouderen. IZER streeft dit doel na door het vergroten van de kennis van onze zorgverleners, het ondersteunen van de huisarts en het creëren van een sterk netwerk door het maken van goede samenwerkingsafspraken.

IZER organiseert en structureert de ketenzorg door het oprichten en inrichten van zorgprogramma’s. Daarnaast ondersteunen wij bij ons aangesloten huisartspraktijken bij de uitvoer van deze ketenzorgprogramma’s met de inzet van praktijkverpleegkundigen. IZER heeft inmiddels meer dan 200 (huisarts)leden en ruim 80 mensen in dienst.

Wat levert TimeChimp jullie op?

“Onze medewerkers moeten elke week hun uren in TimeChimp zetten, aan de hand hiervan doen we de facturatie richting de huisartsen. Dit bespaart ons heel veel tijd en zorgt voor een accurate facturatie. Verder kost het onze medewerkers ook weinig tijd en het is een overzichtelijk programma. Vooral de eenvoud en het gebruiksgemak voor medewerkers springt er echt uit.”

Hoe gebruiken jullie TimeChimp in de praktijk?

“Door middel van de projectmodule kunnen we voor elke huisarts bijhouden hoeveel uur er geschreven wordt en dus gefactureerd wordt. Maar we kunnen ook zaken bijhouden zoals compensatie-uren, scholingsuren en bijvoorbeeld ouderschapsverlof. Via de goedkeuren module kunnen we eenvoudig alle uren goedkeuren, waardoor deze niet meer aangepast kunnen worden door de medewerker zelf.”

Zelf ervaren hoe TimeChimp voor jouw organisatie kan werken? Start dan een gratis en geheel vrijblijvend proefabonnement van 14 dagen of neem contact op voor meer informatie.

Pluspunten

  • Eenvoudig te gebruiken door medewerkers
  • Veel overzicht en snelle facturatie richting de klant

Bedrijfsgegevens

Gebruikers:
88
Klant sinds:
01-12-2016
Sector:
Zorg
Website:
www.izer.nl
https://www.timechimp.com/ervaring/izer

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start