Open Nav

Jalt

“TimeChimp is de meest gebruikersvriendelijke oplossing voor urenregistratie in de markt”

Managing partner Sjoerd Reijnen

Jalt is een team van sociale geeks en data driven creatives. Vanuit hartje Amsterdam helpen ze de leukste internationale merken het beste online resultaat te behalen.

Door big data te analyseren en tech met creativiteit te combineren maken ze mooie campagnes die mensen verbinden en activeren. Ze zijn eigenzinnig, denken ongevraagd met hun klanten mee en drinken de beste koffie van Amsterdam. Naar eigen zeggen. 😉

Even voorstellen

Mijn naam is Sjoerd Reijnen en ik ben Managing Partner van Jalt. Wij zijn data driven social advertising specialisten en verzamelen doorlopend informatie over hoe doelgroepen interacteren met uitingen. Met deze informatie ontwikkelen we creatieve campagnes gericht op maximale impact voor onze klanten.

Waarom TimeChimp?

We hadden geen urenregistratie dus onvoldoende inzicht in onze tijdbesteding. Via Google zijn we bij TimeChimp uitgekomen. Onze zoektocht naar gebruiksvriendelijke urenregistratietools bracht ons naar TimeChimp. Sinds we begonnen zijn met uren registreren hebben we meer inzicht in onze bedrijfsvoering, wat direct leidt tot meer omzet. We hebben op basis van het inzicht een aantal van onze offerings aangepast en gesprekken kunnen voeren met onze klanten.

Wat ons betreft is TimeChimp de meest gebruikersvriendelijke oplossing voor urenregistratie in de markt. Dit zorgde ervoor dat we urenregistratie zonder problemen hebben kunnen invoeren en mensen er zelfs enthousiast van werden.

Pluspunten

  • We hebben meer inzicht in onze bedrijfsvoering, wat direct leidt tot meer omzet
  • Uren registreren is niet vervelend meer, onze mensen worden zelfs enthousiast

Bedrijfsgegevens

Gebruikers:
28
Klant sinds:
20-08-2018
Sector:
Communicatie
Website:
www.jalt.nl
https://www.timechimp.com/ervaring/jalt

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start