Open Nav

Provincie Zeeland

“De implementatie van TimeChimp in ons werk was in no-time geregeld, van opdracht tot de eerste tijdregistraties”

Beleidsadviseur informatie en automatisering Erwin Wondergem

“De Provincie Zeeland als organisatie ondersteunt het dagelijks bestuur, gedeputeerde Staten, van onze zonnige provincie (meeste zonuren van Nederland). Daarbij maakt het samen met partners beleid en voert het uit ten behoeve van de regionale groei op het gebied van werken, wonen, leven en uiteraard toerisme.

De afdeling Informatiebeheer & Automatisering is daarbij ondersteunend; ondersteunt projecten op het gebied van de beleidsagenda’s maar faciliteert met IT-oplossingen ook de organisatie in het dagelijks werk: keeping the lights on.”

Waarom gestart met urenregistratie?

“Om de groeiende capaciteitsvraag op deze ondersteuning in beeld te krijgen, te houden en uiteindelijk op te sturen met prioriteiten waren we voor de beheersing van de projectenportfolio op zoek naar een flexibele tool om de urenadministratie op de projecten bij te kunnen houden. Met TimeChimp vonden we deze, waarbij de cleane interface, de makkelijke rapportages, de lage leercurve voor de collega’s en het feit dat er met een eenvoudige app gewerkt kan worden een absolute pré is.”

De voordelen van TimeChimp

“TimeChimp levert ons nu actueel inzicht op in de besteedde projecturen en geeft direct antwoord op de vraag of er capaciteit beschikbaar is voor een nieuw project of vraagstuk. Keuzes zijn sneller gemaakt en berusten op werkelijk beschikbare tijd in plaats van inschattingen.

De ondersteuning van het team van TimeChimp is daarbij uitstekend. Een gevonden bug was binnen een dag opgelost, de implementatie van TimeChimp in ons werk was in no-time geregeld van opdracht tot de eerste tijdregistraties.”

 

Pluspunten

  • Keuzes zijn sneller gemaakt en berusten op werkelijk beschikbare tijd in plaats van inschattingen.
  • TimeChimp levert ons actueel inzicht op in de besteedde projecturen en geeft direct antwoord op de vraag of er capaciteit beschikbaar is.

Bedrijfsgegevens

Gebruikers:
37
Klant sinds:
21-08-2018
Sector:
Overheid
Website:
www.zeeland.nl
https://www.timechimp.com/ervaring/provincie-zeeland

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start