Open Nav

Solid Professionals

“TimeChimp heeft ons vooral heel veel inzichten opgeleverd, o.a. in de declarabiliteit van medewerkers, ziekteverzuim en omzet per klant”

Manager Finance & Control Roderick Koster

Solid Professionals helpt vanaf 2007 bedrijven in de financiële sector vooruit met kennis en capaciteit op het gebied van Finance, Risk, Data en Development. Hun jarenlange consulting ervaring, het Young Professional Programma en hun Solutions maken de integrale aanpak van Solid Professionals sterk en uniek. Ze werken altijd vanuit vertrouwen en de overtuiging ‘Eerlijk is het leukst’. Vanuit deze basis willen ze een topwerkgever zijn voor hun mensen én een duurzame partner voor hun klanten. Solid Professionals is onderdeel van The Hup, een thuis- en uitvalsbasis voor professionals van allerlei vakgebieden. Allemaal vanuit de overtuiging: Van werk moet je blij worden. Kortom: The Hup, met de P van people, want wij werken voor en met mensen!

Roderick Koster is als Manager Finance & Control verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met Finance, Reporting en het in control brengen/blijven van de organisatie.

Waar liepen jullie tegenaan voor jullie TimeChimp gingen gebruiken?

“Voordat wij TimeChimp gebruikten maakten wij gebruik van een urenregistratie-module in onze salarisadministratie. Daarin konden weliswaar uren worden geregistreerd, maar de technische mogelijkheden van deze module waren voor ons niet uitgebreid genoeg. Verder was deze module ook niet erg gebruiksvriendelijk. Via Google zijn we toen bij TimeChimp uitgekomen.”

Wat levert TimeChimp jullie op in de praktijk?

“TimeChimp heeft ons vooral heel veel inzichten opgeleverd; denk hierbij aan ontwikkelingen in de declarabiliteit van onze medewerkers, ziekteverzuim, uurtarieven, omzet per klant e.d. De koppeling met Power BI is hierbij voor ons ook heel waardevol. Voor onze Operations afdeling heeft TimeChimp ervoor gezorgd dat de facturatie snel en simpel verloopt en kunnen ongefactureerde uren goed worden geïdentificeerd en gemonitord.”

Hoe is de samenwerking met TimeChimp?

“De support-afdeling van TimeChimp is goed bereikbaar en reageert snel. Ook gaan ze concreet aan de slag met verbeterpunten/feedback die je aandraagt; zo zijn er al meerdere TimeChimp updates doorgevoerd naar aanleiding van mijn feedback. De tool blijft zich ontwikkelen en dat is zowel prettig als belangrijk. Verder heeft TimeChimp een intuïtieve en gebruiksvriendelijke User Interface, zowel voor de gebruikers als de beheerders. Dit zorgt ervoor dat de gebruikers weinig uitleg en tijd nodig hebben om hun uren te registreren. Voor de beheerders zorgt dit ervoor dat de implementatie en verdere veranderingen van de TimeChimp omgeving makkelijk zelf uit te voeren zijn zonder uitgebreide handleidingen of trainingen.”

Welke functionaliteiten springen eruit voor jullie?

“Er zijn een aantal functies binnen TimeChimp die voor ons van groot belang zijn, waaronder de API die het mogelijk maakt om met andere systemen te koppelen, bijvoorbeeld via Power BI. Op die manier kunnen we belangrijke data ontsluiten en samenbrengen. Verder is de koppeling met Twinfield belangrijk omdat we zo ons facturatieproces kunnen vereenvoudigen en als laatste de snelheid en eenvoud van de facturatiemodule.”

Meer weten over TimeChimp? Schrijf je dan in voor ons webinar of probeer de tool 14 dagen gratis en vrijblijvend uit.

Pluspunten

  • TimeChimp levert heel veel inzichten op, o.a. in de declarabiliteit van medewerkers
  • Een intuïtieve en gebruiksvriendelijke User Interface voor gebruikers en beheerders

Bedrijfsgegevens

Gebruikers:
110
Klant sinds:
01-11-2018
Sector:
Consultancy
Website:
www.solidprofessionals.nl
https://www.timechimp.com/ervaring/solid-professionals

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start