Open Nav

Van Ameyde

“Sinds het gebruik van TimeChimp verliezen we veel minder tijd”

HR - Fieldmanager Vicky Janssens

De missie van Van Ameyde is om de prestaties op het gebied van claims- en riskmanagement van hun klanten te verbeteren en mensen of bedrijven die schade hebben geleden te helpen. Klanten zoals verzekeringsmaatschappijen, intermediairs, wagenparkbeheerders, riskmanagers van grote bedrijven en captives.

Van Ameyde levert innovatieve claims- en riskmanagementoplossingen voor alle soorten schadeverzekeringen. Verder ontwikkelt Van Ameyde ook flexibele IT-functionaliteit om de efficiency van schadeprocessen verder te verbeteren en fraude te voorkomen.

Waarom TimeChimp?

“Sinds enkele jaren gebruiken wij TimeChimp voor de registratie van de prestaties van onze consultants. Het gebruik is simpel en vriendelijk in gebruik. Bij problemen kunnen we via de chat snel contact opnemen met de helpservice en worden we snel en goed geholpen. Sinds het gebruik van TimeChimp verliezen we veel minder tijd in het opstellen van facturen. Ook voor de andere interne en externe gebruikers is deze toepassing een leuke en gemakkelijke tool.”

Pluspunten

  • Snel contact via onder andere de chat
  • De tool is simpel en gebruikersvriendelijk
  • Heel snel facturen kunnen opmaken

Bedrijfsgegevens

Gebruikers:
47
Klant sinds:
20-09-2016
Sector:
Financieel
Website:
www.vanameyde.com
https://www.timechimp.com/ervaring/van-ameyde

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start