Open Nav

Van Ee Buitenspeelgoed

“Echt een verademing vinden we dat je zelf inzicht hebt in je vakantiedagen en overuren”

Marketeer Hans van Leersum

Van Ee Buitenspeelgoed is een speelgoedzaak in Kootwijkerbroek. Ze verkopen groot (buiten)speelgoed via een showroom & via hun webwinkel.

Even voorstellen

“Ieder kind moet spelen, maar dat is niet iets vanzelfsprekends. Als ouder is het goed om je kroost hierin te stimuleren en te begeleiden. Dat kun je doen door het speelgoed wat je aan ze geeft. We willen hier met Van Ee Buitenspeelgoed aan bijdragen door het verkopen van kwalitatief goed speelgoed. Daarbij vinden we het belangrijk dat ons speelgoed actief spelen stimuleert, kinderen samen laat spelen & dat het bijdraagt aan de ontwikkeling.

Kinderen kunnen bijvoorbeeld met de trampolines die we verkopen hun evenwichtsgevoel en spieren trainen. Onze loopfietsen zijn de eerste opstap naar volwaardig leren fietsen. Voetbaltafels en tafeltennistafels dagen het kind uit om samen te spelen en leren kinderen tegelijkertijd hoe ze om kunnen gaan met winst en verlies. Een skelter vergroot de afstanden die je af kunt leggen en maakt het voor een kind beter mogelijk om de omgeving te verkennen. En schommelen op een houten schommel traint je evenwicht en coördinatie van je hele lichaam: je moet je complete lijf gebruiken om het schommelzitje in beweging te krijgen.”

Waarom TimeChimp

“Tot ongeveer anderhalf jaar geleden hadden we in de kantine voor elke collega een postvakje met daarin een urenmap. In die map zaten 52 A4’tjes waarop alle collega’s hun uren invulden. Op de administratie werden deze uren handmatig ingevoerd in een groot overzicht & op basis hiervan werden de salarissen uitbetaald. Wilde je weten hoeveel overuren je had? Of hoeveel vakantiedagen je had opgebouwd? Dan mailde je hiervoor iemand van de administratie, die dit vervolgens voor je uitzocht. Nogal omslachtig en arbeidsintensief.”

Urenstaat

Ouderwets uren schrijven

“Een collega van de administratie heeft toen het initiatief genomen om te kijken of we dit niet slimmer konden doen. Zij heeft destijds meerdere pakketten voor urenregistratie met elkaar vergeleken. TimeChimp kwam als winnaar uit de bus, o.a. omdat TimeChimp een handige app heeft. De gedachte was dat dit prettig zou zijn voor de monteurs: zij zitten niet vaak achter een pc en kunnen nu toch eenvoudig zelf hun uren bijhouden. Maar het grappige is: in de praktijk voert praktisch iedereen binnen het bedrijf zijn/haar uren in via de mobiele app omdat dit zo eenvoudig werkt.”

De voordelen

“Echt een verademing vinden we dat je zelf inzicht hebt in je vakantiedagen en overuren. TimeChimp genereert hier automatisch rapporten voor. Uiteraard zijn we elke maand een vast bedrag van enkele tientallen euro’s kwijt aan ons TimeChimp abonnement, maar dit verdienen we gemakkelijk terug als je bedenkt hoeveel werk we hiermee besparen binnen in de administratie. Dit scheelt maandelijks meerdere uren werk.

Prettig aan TimeChimp vind ik dat je ze kan bereiken via de chat. Dat maakt de drempel erg laag om even snel een vraag aan ze te stellen. En het is ook fijn dat het een Nederlandse toko is. Je hebt ook internationaal genoeg vergelijkbare tijdregistratiediensten, maar een Nederlandse interface en Nederlandstalige ondersteuning zie ik als een groot pluspunt.”

Pluspunten

  • De abonnementskosten verdienen we makkelijk terug door de uren die we nu besparen binnen de administratie
  • Laagdrempelige manier van contact opnemen en Nederlandse support

Bedrijfsgegevens

Gebruikers:
30
Klant sinds:
15-11-2017
Sector:
Retail
Website:
www.vaneebuitenspeelgoed.nl
https://www.timechimp.com/ervaring/van-ee-buitenspeelgoed

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start