Open Nav

VCK Logistics

“Omdat TimeChimp een cloudoplossing is, hoeven we geen software lokaal te installeren”

Managing director Brennus van der Klaauw

VCK Logistics Supply Chain Solutions is een logistiek dienstverlener; een groeiend bedrijf met Amsterdamse roots. De onderneming  bedient de zakelijke markt. Door de jaren heen is het aantal magazijnmedewerkers steeds verder gegroeid. Brennus van der Klaauw: “We wilden achterhalen hoeveel tijd er per medewerker, per project en per klant gespendeerd werd. Handmatig is dat geen doen, maar TimeChimp kunnen we hier goed voor inzetten!”

Smartphones slim inzetten
“Omdat TimeChimp een cloudoplossing is, hoeven we geen software lokaal te installeren. Dat is een groot voordeel. Medewerkers kunnen TimeChimp gewoon gebruiken op hun smartphone, want die heeft iedereen natuurlijk tegenwoordig.  Je kunt de telefoons verbieden, maar je kunt ze ook inzetten. Wij hebben voor dat laatste gekozen.”

Altijd inzicht 
“Voorheen hielden we de uren per activiteit handmatig bij in spreadsheets. Deels deden we dat met scanners of timestamps, maar dat was niet voor alle activiteiten een werkbare oplossing. Dankzij TimeChimp hebben we nu alle gegevens compleet. We kunnen per klant, per project, per persoon en per activiteit zien hoeveel tijd er wordt besteed. Die data exporteren we in onze prijscalculatiesheet. Zo kunnen we bijvoorbeeld zien of een medewerker misschien training nodig heeft om efficiënter te werken. Kortom: TimeChimp geeft ons veel inzicht!”

Pluspunten

  • Medewerkers kunnen TimeChimp gewoon gebruiken op hun smartphone
  • We kunnen per klant, per project, per persoon en per activiteit zien hoeveel tijd er wordt besteed

Bedrijfsgegevens

Gebruikers:
100+
Klant sinds:
Oktober 2017
Sector:
Logistiek
Website:
www.vck.nl
https://www.timechimp.com/ervaring/vck-logistics

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start