Open Nav

Watermelon

“TimeChimp is makkelijk in gebruik omdat het een intuïtief design heeft”

Product owner Lisanne den Ouden

Watermelon maakt jouw klantenservice beter, sneller en leuker. Dit doen zij door het maken van slimme chatbots die je kunt inzetten om standaard processen te automatiseren. Sinds de zomer maken ze gebruik van TimeChimp en naar alle tevredenheid!

Even voorstellen

“Ik ben Lisanne en werkzaam als product owner bij Watermelon. Samen met een enthousiast team van developers en designers zorgen wij voor de kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid van de Watermelon software.”

Waarom TimeChimp?

“Er was binnen het team geen urenoverzicht. Nu we zijn overgestapt op TimeChimp hebben we een goed overzicht van de gemaakte uren. Daarnaast is TimeChimp makkelijk in gebruik omdat het een intuïtief design heeft. Ook ondersteunt TimeChimp de gebruiker met een complete onboarding, je bent weinig tijd kwijt om de software te begrijpen en kunt hierdoor snel van start. Wat TimeChimp daarnaast voor ons erg waardevol maakt is de integratie met Jira. Hierdoor is de software erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast kunnen dankzij de app de gemaakte uren eenvoudig geregistreerd worden op ieder gewenst moment. Kortom, we zijn erg te spreken over TimeChimp!

Pluspunten

  • Wat TimeChimp voor ons erg waardevol maakt is de integratie met Jira
  • Je bent weinig tijd kwijt om de software te begrijpen en kunt hierdoor snel starten

Bedrijfsgegevens

Gebruikers:
16
Klant sinds:
01-07-2018
Sector:
ICT
Website:
www.watermelon.co
https://www.timechimp.com/ervaring/watermelon

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start