Eenvoudige tijdregistratie

Tijdregistratie is dé manier om overzicht te hebben en te houden. Medewerkers registreren hun gewerkte uren, verlof en ziekte en zo heb je altijd inzicht en grip op de organisatie. De data vanuit de tijdregistratie gebruik je bijvoorbeeld voor salarisverwerking. Wat komt er allemaal bij tijdregistratie kijken en hoe zorg je ervoor dat het zo makkelijk mogelijk is? Je leest het op deze pagina.

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Uren registratie

Wat is tijdregistratie?

Tijdregistratie, ook wel tijdschrijven genoemd, is het bijhouden van besteedde tijd. Door tijd te registreren met een tijdregistratiesysteem, weten jij en je collega’s precies hoeveel tijd er waaraan wordt besteed. Onder tijd registreren vallen niet alleen gewerkte uren, maar ook verlof en ziekte.

Verlofregistratie

Tijdschrijven hoef niet tijdrovend te zijn

Tijd registreren is voor veel werknemers een minder favoriet onderdeel van hun werkdag. Met TimeChimp is tijdschrijven een stuk makkelijker en leuker. Met de handige tijdregistratie app registreer je in no time je uren. TimeChimp is een van de makkelijkste tools op het gebied van tijdregistratiesystemen. Het is opgebouwd uit verschillende modules. Zo bepaal je zelf welke functionaliteiten je ziet en gebruikt. Je maakt en exporteert uitgebreide tijdregistratie rapportages makkelijk en beheert ook je projecten met onze tool. Ook gebruik je onze tijdregistratie software om uren van werknemers goed te keuren of laat je klanten gewerkte uren goedkeuren.

Probeer 14 dagen gratis
urenregistratie timechimp

Voordelen van tijdregistratie met TimeChimp

 • Snel en makkelijk tijd registreren op je laptop, telefoon of tablet
 • Altijd inzicht in verlof, ziekte en overuren
 • Handige exportfunctie naar Excel of PDF
 • Makkelijk factureren aan klanten
 • Verschillende koppelingen met onder andere Visma Nmbrs, Twinfield en Exact

Tijd, uitgaven en ritten registreren

Wist je dat je met TimeChimp niet alleen tijd registreert, maar ook uitgaven en ritten? Zo heb je alle registraties handig op één plek. Je exporteert alle data makkelijk naar je boekhoudprogramma of naar een Excel of CSV-bestand voor de boekhouder. De tijdregistratie app is makkelijk te gebruiken, ook onderweg. Het doel van TimeChimp is om registratie voor jou makkelijker en leuker te maken en ervoor te zorgen dat jij overzicht en inzicht hebt in je organisatie.

Inzicht krijgen

Andere functionaliteiten

Personeelsplanning

Lees meer
Lees meer over Personeelsplanning

Inkloksysteem

Lees meer
Lees meer over Inkloksysteem

Uren goedkeuren

Lees meer
Lees meer over Uren goedkeuren

Wat klanten zeggen

Roderick Koster

Manager Finance & Control, Solid Professionals

TimeChimp heeft ons vooral heel veel inzichten opgeleverd; denk hierbij aan ontwikkelingen in de declarabiliteit van onze medewerkers, ziekteverzuim, uurtarieven en omzet per klant.

Lees meer over Roderick Koster
Gerard

Projectmanager, Bam Infra

TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Al onze gebruikers zijn positief.

Lees meer over Gerard
Rob Laan

CFO, Redwave

Het automatiseringsproces waarvan TimeChimp onderdeel uitmaakt zorgt voor een kostenbesparing van 150.000 euro op jaarbasis.

Lees meer over Rob Laan

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape