Open Nav

Goedkeuren

Keur eenvoudig uren, uitgaven en ritten goed

Eenvoudig uren laten goedkeuren maakt het een stuk simpeler om projectmatig te werken. De urenregistratie tool van TimeChimp zorgt ervoor dat je makkelijk je uren kunt laten goedkeuren door bijvoorbeeld de (project)manager.

Het laten goedkeuren van uren vormt een specifieke module binnen TimeChimp. Dat betekent dat je de mogelijkheid hebt om die in of uit te schakelen, afhankelijk van hoe je onze tool wilt gebruiken. Je hebt de vrijheid om TimeChimp naar wens vorm te geven. De module voor het goedkeuren van de uren schakel je eenvoudig in wanneer je die nodig hebt, zodat je na akkoord bijvoorbeeld de factuur op kunt maken of achteraf duidelijk is dat er akkoord was op de gemaakte uren.

Goedkeuren

Eenvoudig uren laten goedkeuren

Je kunt eenvoudig de uren laten goedkeuren, bijvoorbeeld dankzij de verschillende rollen in de tool. TimeChimp biedt je als Gebruiker de mogelijkheid om je uren bij te houden. Daarnaast is het binnen TimeChimp mogelijk om een Projectmanager en een Beheerder aan te maken. Beiden hebben ze de mogelijkheid om de gemaakte uren in te zien en daar hun goedkeuring op te geven.

Op die manier is het als Gebruiker mogelijk om heel makkelijk uren te registreren. De Projectmanager of Beheerder kan de uren goedkeuren nadat je die hebt ingediend, zodat je formeel kunt laten vastleggen dat de uren akkoord zijn. Het is een voorbeeld van een functie die onze gebruikers sterk waarderen. We luisteren graag naar hun wensen en werken vervolgens aan nieuwe modules of verbeteringen die het gemakkelijker maken uren te registreren en daar op de gewenste manier mee om te gaan.

Modulaire opbouw TimeChimp

TimeChimp kent een modulaire opbouw. Dat betekent dat je de module voor het laten goedkeuren van uren eenvoudig kunt inschakelen of uit kunt zetten. Het onderdeel niet (meer) nodig? Dankzij het App Center van TimeChimp bepaal je zelf hoe TimeChimp eruit ziet en wat je er mee kunt.

Zodra je de uren wilt laten goedkeuren in bijvoorbeeld het team waarin je werkt of voor het project waarmee je mee bezig bent kun je de module inschakelen. Door de verschillende rollen aan te maken kun je de gemaakte uren vervolgens eenvoudig laten goedkeuren door de Projectmanager of Beheerder.

De module om uren goed te laten keuren binnen de urenregistratie tool zelf gebruiken? Je kunt deze uitproberen tijdens de gratis proefperiode van 14 dagen. We laten je op die manier graag kennismaken met TimeChimp en onze app.

  • Eenvoudig online uren goedkeuren
  • Medewerker kunnen uren makkelijk aanbieden
  • Keur ook uitgaven en ritten goed
  • Verschillende workflows mogelijk
  • Laat klant uren ook goedkeuren
  • Achteraf geen discussie met medewerkers en/of klant
Geef een geldig e-mailadres op

Probeer gratis 14 dagen uit. Geen betaalgegevens nodig.

https://www.timechimp.com/functionaliteiten/goedkeuren

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start