Makkelijk offertes maken

Om klanten binnen te halen, moet je als organisatie offertes maken.  Veel organisaties zijn onnodig veel tijd kwijt aan het opstellen en versturen van offertes, en dat is zonde! Met TimeChimp maak je snel offertes en verstuur je ze direct naar je potentiële klant.

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden

Makkelijker offertes maken

TimeChimp helpt je om in een handomdraai offertes te maken en te versturen. Op basis van uurtarieven die je in TimeChimp hebt gekoppeld aan medewerkers of activiteiten, maak je  de offerte op. Dat scheelt je een hoop rekenwerk en een hoop tijd. De offerte is meteen opgemaakt in de huisstijl van jouw bedrijf. Easy does it.

Probeer gratis

Digitaal je offerte laten goedkeuren

De potentiële klant kan de offerte digitaal goedkeuren en ondertekenen, wel zo handig! Dit gebeurt allemaal via het klantenportaal van TimeChimp. Je klant heeft dan een unieke persoonlijke link, waardoor er toegang is tot het klant onderdeel van jouw TimeChimp omgeving. Zo maak je je werkzaamheden een stuk makkelijker. Geen gedoe meer met printen en heen en weer sturen.

Vrijblijvend proberen

Zet je offerte om in een project

Is je offerte goedgekeurd en heb je van een potentiële klant een klant gemaakt? Gefeliciteerd! In TimeChimp zet je makkelijk je offerte om in een project. Daardoor start je meteen met goed projectmanagement en ben je dus altijd op de hoogte van de status van het project. Medewerkers registeren uren en uitgaven op het project en je geeft de klant toegang tot het project via het klantenportaal, zodat zij altijd uren en uitgaven kunnen goedkeuren. Dat voorkomt miscommunicatie en je klant voelt zich zo betrokken bij het project.

Probeer gratis
facturatieprogramma

Maak van je offerte een factuur

Is het project afgerond? Dan is het tijd om een factuur op te maken en te versturen. De ingevoerde data in TimeChimp gebruik je om een factuur te maken. Doordat TimeChimp koppelingen heeft met verschillende boekhoudpakketten, hoef je de factuur niet twee keer los aan te maken en heb je alle data op één en de juiste plek. Wel zo handig! Je verstuurt de factuur ook met de tool en mocht er niet op tijd betaald worden door de klant, dan verstuur je makkelijk een betaalherinnering. Easy does it.

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape