Open Nav

Offertes

Maak eenvoudig offertes en verstuur deze naar de klant

Een offerte is het aanbod van goederen of diensten die je doet aan een klant, waarvan je hoopt dat dit een overeenkomst zal worden. Op een offerte kun je aan een bestaande of nieuwe klant aantonen hoeveel uur je voor iemand gaat werken of wat je precies gaat leveren. Uiteraard wordt de prijs ook vermeld op een offerte.

Offertes

Met TimeChimp kun je eenvoudig offertes opstellen en deze direct verzenden naar je klant. Omdat de klant de offerte digitaal kan goedkeuren en ondertekenen, wordt de workflow wat betreft urenregistratie aanzienlijk versneld en verbeterd. Vroeger werden offertes altijd op papier gemaakt en moesten deze ondertekend worden door de klant en dan gekopieerd worden. Dit was een heel proces.

Een digitale offerte kan snel verzonden en digitaal ondertekend worden door de klant. Na het versturen van de offerte houdt TimeChimp bij welke offertes er verstuurd zijn. Heeft de klant de offerte ondertekend? Dan krijg je dit ook te zien. Via het handige klantenportaal kun je jouw klant toegang geven tot o.a. zijn offertes.

Offertes maken en versturen met TimeChimp is uiterst makkelijk! Geen gedoe met printen of getekende offertes waar je lang op moet wachten voor ze terug zijn. Simpelweg versturen, goedkeuren en eenvoudig omzetten in een project zodat je meteen kunt beginnen!

Offreren van uren

Het offreren van uren, uitgaven en ritten zien wij als een onderdeel van de totale workflow wat betreft urenregistratie en daarom een onmisbare module in onze tool.

De offertemodule kun je eenvoudig activeren in het app center; zo wordt het bijhouden van projecten en budgetten nog eenvoudiger. Eens de offerte akkoord is bevonden, kan de offerte direct omgezet worden in een project.

Optimaliseer je bedrijfsvoering

Je kunt via de offerte module in TimeChimp eenvoudig offertes maken op basis van reeds aangemaakte uurtarieven op medewerkersniveau, activiteitsniveau, etc. Zo kunnen diensten (tegen een vaste prijs) direct omgezet worden naar een vlotte, goede offerte. Dit gaat heel snel, wat een goede indruk achterlaat bij je klanten.

Daarnaast is de offerte module ook zeer geschikt als calculatietool. Door je offerte eenvoudig om te zetten naar een project in TimeChimp kun je direct van start met de offertebedragen als budget. Zo hou je altijd je (winst)marges inzichtelijk en weet je op voorhand wat er onderaan de streep overblijft. Offertes verwerken was nog nooit zo makkelijk!

  • Gebruik vooraf ingestelde tarieven voor de offerte
  • Zet de offerte direct om naar een project
  • Laat klanten de offerte digitaal goedkeuren en tekenen
  • Gebruik de offertemodule als calculatietool
  • Bewaak je winstmarge
  • Optimaliseer je workflow
Geef een geldig e-mailadres op

Probeer gratis 14 dagen uit. Geen betaalgegevens nodig.

https://www.timechimp.com/functionaliteiten/offertes

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start