Personeelsplanning die werkt

Het maken en bijhouden van een overzichtelijke en strategische personeelsplanning is een lastige klus, zeker als je dit nog in Excel doet. Met TimeChimp is het maken van een personeelsplanning een fluitje van een cent.

 • Plannen op basis beschikbaarheid en budget
 • Open diensten accepteren en herhalende diensten
 • Eenvoudig slepen van diensten in planning
Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden
rooster maken

Beschikbaarheid opgeven

Medewerkers kunnen zelf hun beschikbaarheid opgeven via hun eigen TimeChimp omgeving. Geen gedoe meer met e-mails en telefoontjes en een personeelsplanning die altijd klopt!

Open diensten

Voeg open diensten toe aan je werkroosters die medewerkers eenvoudig kunnen accepteren. Het plannen van je personeel was nog nooit zo makkelijk!

Verlof inzichtelijk

Medewerkers vragen eenvoudig verlof aan via TimeChimp (met of zonder goedkeuring door manager) en worden automatisch op ‘niet beschikbaar’ getoond in jouw personeelsplanning.

TimeChimp maakt roosteren makkelijk

Met de personeelsplanning software van TimeChimp rooster je makkelijk medewerkers in door standaard (herhalende) diensten aan te maken. Deze sleep je vervolgens in het rooster naar een bepaalde medewerker en kun je altijd nog aanpassen als dat nodig is. Naast de standaarddiensten maak je ook makkelijk diensten aan per medewerker. Met een paar muisklikken heb je dus een kloppende personeelsplanning.

De medewerker schrijft de daadwerkelijk gemaakte uren vervolgens eenvoudig via bijvoorbeeld TimeChimp’s prikklok of mobiele app. Easy does it.

werkrooster personeel

Beschikbaarheid doorgeven en diensten accepteren

Om nog efficiënter te werken, geven medewerkers zelf hun beschikbaarheid door binnen TimeChimp. De planner ziet deze beschikbaarheid direct terug in de personeelsplanning tool en kan op die manier een sluitende personeelsplanning maken met medewerkers die beschikbaar zijn.

Daarnaast is het ook mogelijk om met open diensten te werken waarbij een medewerker uitgenodigd wordt voor een bepaalde dienst. Je bepaalt zelf welke medewerkers uitgenodigd worden voor een dienst. De medewerkers kunnen deze accepteren of afwijzen, waarmee je de medewerker meer controle geeft over het eigen rooster.

Probeer gratis

Wat onze klanten vinden

Roderick Koster

Manager Finance & Control, Solid Professionals

TimeChimp heeft ons vooral heel veel inzichten opgeleverd; denk hierbij aan ontwikkelingen in de declarabiliteit van onze medewerkers, ziekteverzuim, uurtarieven en omzet per klant. De koppeling met Power BI is hierbij voor ons ook heel waardevol.

Lees meer over Roderick Koster
Björn Schoeberichts

Architect, Huizenhoog Architecten

Super klantenservice, die zelfs een hulpfilmpje maakt als je ergens echt niet uit komt. En verder het gemak. Het programma is clean, makkelijk in gebruik, en ook de satelliet-apps voor medewerkers werken super simpel.

Lees meer over Björn Schoeberichts
Rob Laan

CFO, Redwave

Voor ons zijn de compatibiliteit met andere software en de API mogelijkheden de grootste pluspunten. Het automatiseringsproces waarvan TimeChimp onderdeel uitmaakt zorgt voor een kostenbesparing van 150.000 euro op jaarbasis.

Lees meer over Rob Laan
Planningen maken

Altijd een kloppend werkrooster

Met de personeelsplanning software van TimeChimp geef je makkelijk aan wat de optimale bezetting is voor het werkrooster. Door in te stellen aan welke hoeveelheid diensten (exact, minimaal of maximaal aantal) het rooster moet voldoen zie je direct terug of het werkrooster daaraan voldoet. Op die manier hou je makkelijk het overzicht in je personeelsplanning en heb je altijd een kloppend werkrooster.

Voeg de belangrijkste vaardigheden toe aan medewerkers en rooster diensten in op basis van competentie. Daarnaast zie je de weersvoorspelling ook terug in de personeelsplanning, zodat je hier direct rekening mee kunt houden bij het maken van het werkrooster.

Makkelijk roosteren

Budgetteer op uren of kosten

Stel eenvoudig een budget in per dag of week op basis van uren of loonkosten en plan diensten in op basis van het beschikbare budget. Je kan een budget instellen op een bepaalde locatie, positie en/of een medewerker. Je ziet op elk moment hoeveel budget er nog over is waardoor je niet alleen snel een werkrooster maakt, maar ook een die sluitend is wat betreft budgeturen.

Benieuwd hoe de personeelsplanning software van TimeChimp jouw organisatie kan helpen met het inroosteren van werknemers? Start dan de gratis proefperiode van 14 dagen! De module is in elk pakket van TimeChimp beschikbaar.

Probeer gratis

HR-software

Lees meer
Lees meer over HR-software

Prikklok

Lees meer
Lees meer over Prikklok

Uren goedkeuren

Lees meer
Lees meer over Uren goedkeuren

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape