Projectadministratie

Goede projectadministratie is dan essentieel om overzicht te houden. Hoe zorg je ervoor dat je projectadministratie altijd op orde is en weinig tijd kost? Simpel, met TimeChimp!

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden
Projectplanning

Maak projectadministratie makkelijk

Projectadministratie neemt al snel veel tijd in beslag. Goede projectadministratie software biedt uitkomst en zorgt automatisch voor een goed overzicht, waar je ook bent. Registreer in een handomdraai de gemaakte uren, check de voortgang, registreer onkosten en factureer direct aan de klant. Alles met TimeChimp. Je weet exact welke werkzaamheden zijn uitgevoerd, door wie en het totaal aantal uren dat aan een project is besteed. Zo verbeter je jouw projectadministratie en weet je precies wat er nog moet gebeuren.

Probeer gratis
personeelsplanning software

Wat is projectadministratie?

Projectadministratie is het managen van verschillende projecten, waardoor je onder andere inzicht hebt in gemaakte uren en gemaakte kosten op een project. Met goede projectadministratie zorg je voor overzicht van openstaande en afgeronde werkzaamheden en ook voor een sterke planning. Zo sta je nooit voor verrassingen. Easy does it.

Vrijblijvend proberen
Project kosten

Koppel je project met andere tools

Projecten hebben verschillende kanten, van budgetten instellen tot factureren. TimeChimp heeft koppelingen met veel andere tools, waardoor je projectadministratie nog makkelijker is. Koppel TimeChimp bijvoorbeeld aan je boekhoudprogramma, zoals AFAS of Twinfield. Zo creëer je handige flows en voorkom je fouten en dubbel werk.

Probeer gratis
projectmanagement tool

Meer inzicht, minder werk

Inzicht in gewerkte uren en voortgang zijn heel handig als het gaat om projectadministratie. Met een helder dashboard zie je in één oogopslag wat de status van het project is en of je binnen het budget blijft. Pas het dashboard aan naar jouw wensen, zodat je de informatie ziet die voor jou belangrijk is. Wil je nog meer sturingsinformatie, bijvoorbeeld ook vanuit andere tools? Gebruik dan onze koppeling met Power BI en maak inzichtelijke, visuele rapportages. TimeChimp maakt urenregistratie en projectadministratie makkelijker en zo focus jij je op de zaken die ertoe doen.

Vrijblijvend proberen
productiviteit projectmanagement

Verschillende rollen binnen projectadministratie

Binnen de projectadministratie tool van TimeChimp, zijn er verschillende rollen. Elke rol heeft eigen rechten, waardoor je makkelijk samenwerkt en iedereen alleen die informatie ziet die past bij de rol. De verschillende rollen:

 • Beheerder
 • Projectmanager
 • Gebruiker
 • Custom (zelf rechten toekennen)

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape