Open Nav

Projecten

Eenvoudige urenregistratie & projectmanagement in één

Projecten vragen om een eenvoudige en waardevolle urenregistratie. TimeChimp combineert een handige mobiele app met een volwaardige online tool specifiek ontworpen voor projectmanagement. Een helder dashboard biedt overzicht over alle belangrijke parameters en dankzij de verschillende rollen valt de tool eenvoudig binnen uiteenlopende teams te gebruiken.

TimeChimp biedt eenvoudige urenregistratie voor projecten. Het dashboard biedt in één oogopslag alle informatie en vanuit de tool zorg je direct voor een factuur of monitor je de afgelopen periode.

Projecten

Urenregistratie voor projecten

De projectenmodule maakt het binnen de organisatie eenvoudig om de gemaakte uren, uitgavenen ritten te registreren. TimeChimp is projectgericht en biedt uiteenlopende mogelijkheden voor teams in verschillende branches. Zo werken o.a. bouwbedrijvenarchitecten, ICT-bedrijven en andere specialisten met onze tool die specifiek is ontworpen voor het projectmatig beheren van uren.

TimeChimp bevat verschillende handige features voor projecten. Het is bijvoorbeeld eenvoudig om budgetten in te stellen en daarbinnen vervolgens de gemaakte uren te registreren. Daarnaast kun je direct factureren op basis van de gemaakte uren. Via onze tool zelf of dankzij een van de vele koppelingen, zoals met Moneybird of WeFact. We maken de urenregistratie voor projecten eenvoudig en bieden koppelingen naar handige boekhoudpakketten zoals AFAS, SnelStart of Twinfield en diverse andere tools. Ieder z’n specialisme, TimeChimp vormt de beste keuze voor projectmatig uren registreren.

Dashboard met waardevolle informatie

Je kunt eenvoudig uren, uitgaven en ritten registreren voor projecten. Het heldere dashboard zorgt ervoor dat je in één oogopslag alle belangrijke informatie tot je kunt nemen. Deze maakt bijvoorbeeld inzichtelijk welke uren je waar aan besteed hebt. Het dashboard valt eenvoudig aan je wensen aan te passen, zodat je zelf kunt aangeven welke informatie je wilt zien. Vanuit TimeChimp zorg je vlot voor een heldere rapportage van de bestede uren aan bepaalde projecten of zorg je ervoor dat je netjes binnen budget blijft. Hoe je er ook gebruik van wilt maken: wij maken urenregistratie voor projecten gemakkelijk.

Verschillende rollen

TimeChimp onderscheidt drie verschillende rollen met verschillende rechten:

 • Gebruiker
 • Projectmanager (optioneel)
 • Beheerder

Dankzij de verschillende rollen voer je de gemaakte uren in als Gebruiker, heeft de Projectmanager het overzicht en kan de Beheerder zorgen voor de opzet of eventuele aanpassingen. Ieder z’n eigen rol, waardoor het in de urenregistratie voor projecten eenvoudig samenwerken is.

TimeChimp is er voor grote organisaties, het MKB en de zzp’er die werkt aan (grotere) projecten. De tool biedt de mogelijkheid tot samenwerken, zorgt voor heldere rapportages en beschikt over praktische features. Zelf uitproberen? Start dan nu de gratis proefperiode van 14 dagen en probeer alle functionaliteiten uit.

 • Uitgebreide projectmanagement tool
 • Eenvoudig uren/uitgaven/ritten registreren op een project
 • Werk met meerdere mensen tegelijk aan hetzelfde project
 • Eenvoudig budgetten en milestones instellen
 • Overzichtelijk project dashboard
 • Ideaal voor teams
Geef een geldig e-mailadres op

Probeer gratis 14 dagen uit. Geen betaalgegevens nodig.

https://www.timechimp.com/functionaliteiten/projecten

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
 • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
 • Geen betalingsgegevens nodig
 • Beslis zelf wanneer je start