Open Nav

Rapportages

Duidelijke overzichten met minimale inspanning

Duidelijke overzichten van tijdsregistratie helpen inzicht te verkrijgen in gemaakte uren. Bovendien is het heel eenvoudig om verlofuren of ziekte-uren te registreren. TimeChimp maakt het ook makkelijk om uitgaven en ritten bij te houden. De gegevens kun je vervolgens exporteren naar bijvoorbeeld een projecttool of een administratiepakket. Ook binnen TimeChimp creëer je eenvoudig duidelijke rapportages, zodat je volledig op de hoogte bent.

De overzichtelijke rapportages van onze urenregistratie tool kun je eenvoudig generen op basis van handige filters. Wil je een overzicht van een bepaalde periode, per gebruiker of van een specifieke datum? Aan de hand van de filters geef je eenvoudig aan welke informatie je wenst te ontvangen in een rapportage. De overzichten zijn zoveel mogelijk grafisch of visueel, zodat je in één oogopslag kunt zien hoe je ervoor staat of hoe je presteerde.

Rapportages

Rapportages van urenregistratie

De urenregistratie door TimeChimp leidt tot duidelijke rapportages. Je hebt de mogelijkheid om duidelijke overzichten van geregistreerde uren te genereren. Daarnaast kun je zorgen voor een overzicht van de verlofuren, de ziekte-uren, de uitgaven of de ritten die je maakte. Het genereren van een overzicht is uiterst eenvoudig en zorgt ervoor dat je direct inzicht hebt.

Uiteraard kun je de overzichten ook exporteren of kun je binnen TimeChimp gebruik maken van aftekenlijsten voor de urenregistratie van je klanten. We luisteren goed naar de feedback van onze gebruikers en werken doorlopend aan de ontwikkeling van nieuwe features en andere verbeteringen. Op die manier creëren we duidelijke overzichten waar je daadwerkelijk wat aan hebt en waar je direct op kunt sturen.

Overzichten exporteren

Je kunt eenvoudig overzichten van de urenregistratie genereren en deze direct exporteren. Wil je de overzichten exporteren als PDF om die breed te kunnen delen? Geen probleem! Daarnaast kun je de overzichten exporteren als .CSV-bestand of als Excel-document. Je kopieert de overzichten eenvoudig naar het klembord, zodat je er vervolgens in andere software gebruik van kunt maken.

Zelf uitproberen hoe je kunt zorgen voor de overzichtelijke rapportages in TimeChimp? We maken de urenregistratie eenvoudig en zorgen bijvoorbeeld voor de export naar Moneybird, Twinfield of een andere projecttool waar je gebruik van maakt. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, dankzij de urenregistratie met duidelijke overzichten weet je precies hoe je er voor staat of waar je aan toe bent.

Zelf uitproberen? Probeer de gratis proefperiode van 14 dagen!

  • Creëer duidelijke overzichten door middel van filters
  • Eenvoudig exporteren naar Excel of PDF
  • Direct inzicht in je urenadministratie
  • Maak eenvoudig urenspecificaties aan voor je klant
  • Ook ritten en uitgaven inzichtelijk via rapportages
  • Verlof- en ziekte administratie in handig overzicht
Geef een geldig e-mailadres op

Probeer gratis 14 dagen uit. Geen betaalgegevens nodig.

https://www.timechimp.com/functionaliteiten/rapportages

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start