Open Nav

Urenregistratie

Het begint met uren registreren

Om een goed beeld te krijgen van wat er in je organisatie speelt is het van belang dat iedereen zijn urenregistratie doet, maar ook uitgaven en ritten registreert.

We snappen dat je daar niet altijd op zit te wachten. Met TimeChimp maken we dit zo eenvoudig mogelijk, zodat jij en je team de fundering kunnen leggen voor efficiëntere en effectievere resultaten. Om je daarbij te helpen hebben we een aantal functionaliteiten binnen TimeChimp. Laten we bij het begin beginnen, namelijk registreren.

Urenregistratie

Eenvoudige urenregistratie

Urenregistratie moet vooral eenvoudig zijn. Hoe soepeler het gaat, des te minder tijd je eraan kwijt bent. Niemand zit te wachten op logge applicaties die al snel veel tijd kosten. TimeChimp is het tegenovergestelde daarvan, namelijk een ‘slanke tool’ voor urenregistratie. We zijn gespecialiseerd in het registreren van uren en bieden handige koppelingen naar andere tools om het ondernemen zo eenvoudig mogelijk te maken. Importeren en exporteren van uren, klantgegevens en andere data is een fluitje van een cent.

TimeChimp is het resultaat van eigen frustratie over logge tools die proberen teveel functies te combineren. Om uren te registreren heb je geen volledig CRM-systeem nodig, het uitgebreide karakter daarvan zit de functionaliteit en snelheid van werken juist enorm in de weg. Een tool die ‘lean’ is en gemaakt door specialisten in urenregistratie: dat is wat je nodig hebt.

Uitgaven en ritten registreren

Naast het registreren van uren kun je ook eenvoudig je uitgaven en ritten registreren met TimeChimp. Zo houd je de volledige administratie netjes op orde. Wel zo fijn. Voeg bijvoorbeeld simpel een foto van je bonnetje toe bij je uitgaven voor een kloppende administratie. En registreer eenvoudig de kilometers die je privé maakt of voor de klant. Uiteraard kun je de uitgaven en ritten ook weer factureren naar de klant via een paar klikken van de muis.

Simpele urenregistratie met koppelingen

TimeChimp verzorgt de gehele urenregistratie. Dankzij koppelingen met bijvoorbeeld Moneybird, YukiAFAS en Twinfield en de mogelijkheid tot het importeren/exporteren van data, synchroniseer je eenvoudig gegevens tussen verschillende online tools. We maken het je graag eenvoudig, zonder dat je dezelfde gegevens in meerdere tools moet bijhouden. Maximaal overzicht met minimale inspanning dus! We integreren TimeChimp doorlopend met andere softwarepakketten om gegevens uit te wisselen.

We zijn de #1 op het gebied van urenregistratie, omdat daar onze focus ligt. We zijn dus geen administratie- of facturatiepakket die de urenregistratie ‘erbij’ doet. Door de vele koppelingen die we bieden, kunnen wij blijven doen waar we goed in zijn: het registreren van uren.

De specialist in urenregistratie

TimeChimp is de specialist in urenregistratie zoals de boekhouder de boekhouding doet en de timmerman timmert. Wij focussen ons op het registreren, zodat je kunt rekenen op eenvoudige urenregistratie die het jou gemakkelijk maakt om je uren, uitgaven en ritten bij te houden. We voorkomen onnodige extra’s die de workflow in de weg kunnen zitten. Uren registreren is dankzij TimeChimp ontzettend eenvoudig en werkt uiterst snel.

Zelf ervaren hoe we er met de eenvoudige urenregistratie voor zorgen dat jij productiever kunt worden? Start dan de gratis proefperiode van 14 dagen!

Desktop, browser en app

We vinden het belangrijk dat je altijd en overal toegang tot TimeChimp hebt. Daarom hebben we naast onze web applicatie een desktop app, een Google Chrome extensie en een mobile app voor iOS en Android. Voor iedere gebruiker, ongeacht welk abonnement.

  • Eenvoudige urenregistratie
  • Ook uitgaven en ritten registreren
  • Registreren ook mogelijk via onze mobiele app
  • Handige timer voor bijhouden van uren
  • Je registraties altijd inzichtelijk én overzichtelijk
  • Geschikt voor elke organisatie
Geef een geldig e-mailadres op

Probeer gratis 14 dagen uit. Geen betaalgegevens nodig.

https://www.timechimp.com/functionaliteiten/registreren

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start