Uitgaven & declaraties

UITGAVEN & DECLARATIES

De registratie van uitgaven en declaraties zou zo min mogelijk tijd moeten kosten. TimeChimp maakt het graag eenvoudig en biedt direct de mogelijkheid bonnetjes of andere bijlagen toe te voegen. Je kunt uitgaven boeken en declaraties invoeren via de web applicatie of mobiele App. Maak eenvoudig rapportages aan van de gemaakte kosten per project of in een bepaalde periode.

Dankzij bonnetjes bij de uitgaven en andere bijlagen maak je de administratie een stuk eenvoudiger. Declareren richting de klant, project of intern.  TimeChimp zorgt ervoor dat je alle uitgaven en declaraties netjes bij elkaar hebt voor je eigen administratie of de Belastingdienst.

PROBEER 14 DAGEN GRATIS

Declaraties indienen

Kosten voor de trein, een taxi of een voorschot op een bepaalde uitgave. Declareer het eenvoudig met onze uitgaven module.

Projectkosten

Wanneer je kosten maakt voor een bepaald project zijn deze snel en eenvoudig te registreren. Een overzicht van alle kosten op een project en daar rapportages over draaien.

Bijlage toevoegen

Een bon toevoegen voor een uitgaven of declaratie doe je door een document toe te voegen en als bijlage toevoegen.

Foto maken via je mobiel

Heb je een bon die je snel wil toevoegen aan een bepaald project? Maak een foto met de mobiele app en voeg deze direct toe aan de registratie.